Ko se srečata znanost in duhovnost

V torek, 5. novembra 2013, se bosta na dogodku v hotelu Mons srečali znanost in duhovnost.

1. 11. 2013

Pred kratkim je revija Sensa dala pobudo, da Inštitut Bion objektivno izmeri energijsko delovanje Sandija Dolinarja, duhovnega učitelja, ki vodi množične tedenske meditacije v Kranju in drugod po Sloveniji. Več vrst meritev je pokazalo, da Sandi res ima svojo energijsko moč.

Rezultati so prepričljivi, zato se je ZC Medin, ki zdravi z različnimi metodami zdravilstva najzahtevnejše bolezni, odločil, da v svoj nabor metod doda še duhovno komponento zdravljenja s Sandijem.

Sandi pravi, da mora človek sprejeti bolezen kot priložnost za svoj razvoj kot izziv za spremenjen način življenja. Če to stori, tudi ozdravi, pri čemer mu Sandi lahko izdatno pomaga.

Kako je potekalo testiranje Sandija na Inštitutu Bion, kakšni so rezultati, katere so nove alternativne možnosti zdravljenja težko ozdravljivih bolezni v sodelovanju znanosti in duhovnosti, boste lahko med drugim izvedeli na dogodku, ki bo potekal 5. novembra 2013 ob 18. uri v hotelu Mons v Ljubljani.

Zanimivo bo predavanje Sandija Dolinarja o uporabi duhovnih tehnik v vsakdanjem življenju, ki mu bo sledila še meditacija s Sandijem.

Program:

  • 18:00 Predstavitev BionEvapo metode za raziskovanje sprememb strukturiranosti vode in ostalih metod Inštituta Bion (prof. dr. Igor Jerman, uni. dipl. biol.)
  • 18:30 Predstavitev novih projektov zdravljenja na Inštitutu Bion in v Zdravilnem centru Medin.
  • 19:00 Uporaba duhovnih tehnik v vsakdanjem življenju (Sandi Dolinar)
  • 19:45 Odmor
  • 20:00 Meditacija s Sandijem