Kozmična iniciacija - Rigel (Orion) - usklajevanje nasprotij, duha in materije

Iniciacije skupaj s tečaji katedre Veduna in izjemno zvočno-energijsko kirurgijo sestavljajo celovito učenje Misterijev življenja in izničujejo globoko potisnjene travme ter omogočajo duhovno rast.

17. 3. 2014

Leta 2000 je Mirit trajno zaživela brez običajne hrane (hrani se s kozmično energijo). Tedaj se ji je odprl čudežni svet kozmičnih vibracij, svet neslišnih (a zaznavnih) frekvenčnih valovanj planetov in zvezd. Postala je kozmični telepat in medij za Izvorno (kozmično) življenjsko energijo, prenašalka kozmičnih in galaktičnih iniciacij, kakršne so poznali tudi v starodavnih Misteričnih šolah starega Egipta, Indije, Tibeta, Havajci, stari Maji, stari Slovani, Grki in drugi.

Zvočno-energijske iniciacije, ki potekajo enkrat mesečno, so kopeli različnih vibracijskih planetarnih kvalitet ali darov: ozvezdij Plejad, Siriusa, Oriona, Galaktičnega Središča, Velike medvedke, Andromede, Krijona, Laboda, Dvojčka, Zmaja, Kozmične kače ...

Druga Orionova iniciacija

olajšuje razumevanje razdvojenosti in ločenosti (predvsem od Božanskega Vira življenja) ter lastne prvobitne in neizkrivljene biti ali duše, od pestrosti mnogorazsežnostne zavesti in bivanja. Ta iniciacija pospešuje povezovanje navideznih nasprotij duha in materije, ki pa z njo postajajo dopolnjujoči delčki celote in ne več nezaželena nasprotja boleče ločenosti.

Na ta način razvijamo svetost ali skladje materije in duha, pa tudi moških in ženskih načel življenja. Nove izkušnje nakazujejo pot v uglašeno celovitost in prevrednotenje duha in materije, materialnega in duhovnega, v dopolnjevanje obojega v svetost tuzemeljske izkušnje in svojega življenjskega poslanstva.

Na preizkušnji sta tudi naš zavedni in nezavedni um, dojemanje in zavedanje, intuicija in »razmišljanje«, spoznavanje in celo učenje onkraj mišljenja. S pomočjo te iniciacije in njenega učenja presegamo zemeljsko in vstopamo v Božansko. Ena izmed temeljnih človekovih nalog je prav povezovanje navideznih nasprotij v ubrano celoto. Tako se vračamo Domov - v Dom duše.

Vabljeni na cikel kozmično-galaktičnih iniciacij, če želite pospešeno duhovno rast, potrebujete učinkovito visoko-frekvenčno pomoč pri razreševanju življenjskih težav ali želite izkusiti Polje brezmejne Kozmične Zavesti. Vsaka iniciacija nudi svojstven dar in pomoč.

Orionova iniciacija bo potekala v četrtek, 20.3. 2014 od 18:30 do 21:30  v Parinama centru, Cesta na Brdo 85, Ljubljana

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Več informacij o posameznih iniciacijah

Obvezne prijave na prijave@veduna.si ali gsm: 040 870 155 (Mojka)

Priporočamo v branje: Vesolje je simfonija frekvenc! (pogovor s kozmično telepatko, šamanko in duhovno učiteljico dr. Miro Omerzel Mirit); Vsaka duša hrepeni po popolnosti