Kozmična zvočno-energijska kirurgija

Kozmična zvočno-energijska kirurgija se odvija na vseh ravneh telesa in duha, razgrajuje čustveno-miselne in energijske blokade ter posledično ureja tudi fizično telo, odstranjuje rušilne učinke stresa in nemira ter pospešuje duhovno rast, kar omogoča tudi sprejemanje jasnih misli, potrebnih uvidov in vizij za vsakodnevno življenje in ustvarjanje.

Kozmična zvočno-energijska kirurgija (foto: katedra veduna) katedra veduna
11. 10. 2017

Dr. Mira Omerzel ‒ Mirit
in ansambel VEDUN ‒ Tine Omerzel Terlep, Igor Meglič, Matjaž Doljak

KOZMIČNE ZVOČNO-ENERGIJSKE KIRURGIJE
(psihična kirurgija)

V obdobju študijskega leta vsak prvi in drugi četrtek v mesecu.

Naslednja: 12. oktober 2017

Prijave niso potrebne.
Lokacija: MaxxFIT, Ulica Jožeta Jame 14a, Ljubljana (Šiška)
Cena: 40€ (30€ upokojenci, redni študentje in dijaki)

Celoten program tečajev in delavnic najdete tukaj: http://www.veduna.si/program.htm

Izjemno ter v svetu redko kozmično zvočno-energijsko kirurgijo opravljata medija dr. Mira Omerzel - Mirit in dipl. ing. Tine Omerzel Terlep (ob podpori ansambla Vedun). Mirit in Tine sta medija za prevajanje Univerzalne življenjske energije v snovni svet. Za ljudi kanalizirata frekvenčno-zvočne vibracijske darove, ki jih ti za ravnovesje potrebujejo. Te prejemata iz Vira življenja, od Univerzalne Inteligence ali iz t.i. »kozmične juhe« ‒ simfonije frekvenc, po novem tudi s pomočjo staroslovenskega trojaka, ki ima vlogo energijskega transformatorja. Kirurgija se odvija na vseh ravneh telesa in duha, razgrajuje čustveno-miselne in energijske blokade ter posledično ureja tudi fizično telo, odstranjuje rušilne učinke stresa in nemira ter pospešuje duhovno rast, kar omogoča tudi sprejemanje jasnih misli, potrebnih uvidov in vizij za vsakodnevno življenje in ustvarjanje. Dobro se je udeležiti vsaj 4. zaporednih kirurgij.  

Zvočno-energijska kirurgija je namenjena v prvi vrsti intenzivnemu sproščanju in vsem, ki se želijo rešiti rušilnih učinkov vsakodnevnega stresa, čustvenega nemira in zagat, ter uglasiti sebe in svoje življenje v harmonično so bivanje. Sproščeni in umirjeni smo tudi pametnejši, misel se odvija jasneje, čuti so bistrejši, odzivanje pa izostreno. Višjedimenzionalni slišni in neslišni zvok Izvorne življenjske energije kanalizira medij Mirit in glasbeniki-terapevti ansambla Vedun. Zvočno-energijska kirurgija podpira človekovo iskanje ravnovesja in samozdravljenje, pa tudi duhovno rast in prebujanje spečih sposobnosti. 

Glasbeniki-terapevti z zvočno energijsko in meditativno kirurgijo prenašajo v duha in telesa prisotnih potrebno energijsko valovanje. Dovajajo manjkajoče frekvence, ki so nujne za ravnovesje, radost in mir. Z njimi razgrajujejo energijske blokade nemirnih, stresnih in rušilnih čustev in misli. Zvočno-energijske kopeli in zvočna kirurgija gradijo valovanja ali zvok Univerzalne (imenovane tudi Božanska) Inteligence življenja, ki preureja, kar je potrebno, kar si želimo in kar zmoremo sprejeti in dojeti. Transcendentalna zavest in terapevtski zvok glasbenikov tako postaneta nosilca kirurškega orodja zvočne kirurgije.

»Mirina kirurgija« je subtilna in komaj zaznavna ter se prizemljuje iz višjefrekvenčnih ravni resničnosti v snovni svet. Mirit je le priprošnjik in medij za Milost Izvorne Inteligence vesolja skozi svojo zavest in telo. Terapevtski zvok je neponovljiv kot trenutek sam in »operira« na ravneh duha in etrskih teles (posredno pa tudi fizičnega telesa). Je pomoč v procesih preobrazbe in spreminjanja, pri odpravljanju slabega ter kažipot do sreče, harmonije in obilja. V tej kirurgiji, ki poteka na vseh ravneh bitja, prisotni tudi izkričijo ali izjočejo potisnjeno bolečino, ki ruši harmonijo. V pomoč je tudi radostno gibanje in zaključni ples ob šamanskih bobnih. 

Naučimo se zavedajoče popravljati popačene resnice in izkrivljene zakonitosti bivanja ter dovolj ljubeče živeti. Učimo se vse dokler ne dosežemo »prebujene« zavesti ali zavesti enosti ali brezpogojne ljubezni duše. 

Zapisano je srž vseh Mirinih tečajev. Povabljeni ste, da se prepustite izvornemu toku energijsko-zvočnega valovanja oz. Misterijem življenja. A prejetega nikar ne mešajte z umsko naravnanimi tehnikami! Prepustite se brezmejnosti čudežnega in tudi (še) nepredstavljivega, svetovom onstran zamejitev (linearnega) uma. In ne pozabimo, da si zamejitve, ki nas pestijo, postavljamo sami, še zlasti, če se gibljemo le v svetovih že znanega. Transcendentalna zavest onkraj brbotajočega uma in nemirnega zavedanja pa lahko zajema iz neizčrpnega vodnjaka sreče in obilja.

Za kirurški zvok in sozvočje poskrbi ansambel Vedun ‒ Mirit, Tine, Igor in Matjaž. 

Več na: http://veduna.si/zvocno-energijska-kirurgija.htm 

S seboj prinesite podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.
PRIPOROČAMO UDELEŽBO NA VSAJ TREH ZAPOREDNIH SREČANJIH.

Prijave niso potrebne, razen za 3. četrtek (kirurgija z iniciacijo)

Več informacij na:
www.veduna.si
prijave@veduna.si

Facebook stran: Katedra Veduna 

Preberite si še: Alkimija zvoka: Zakaj ni vseeno, kaj poslušamo?

Dr. Mira Omerzel - Mirit: Veliki Misteriji se razkrivajo brez prestanka

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri