Kundalini meditacija - prebudite življenjsko energijo

Kundalini deluje kot energetska prha. Z vas nežno strese napetosti ter vas osveži in zmehča. Meditacija bo potekala vsako jutro od 14. 1. do 7. 4. 2012, od ponedeljka do petka 5:20 - 6:20; sobota in nedelja 6:00 - 9:00. Prvo srečanje je v soboto, 14.1. 2012 ob 6:00.

6. 1. 2012

Poleg vsakodnevne enourne meditacije bo vsako soboto in nedeljo srečanje trajalo tri ure. Ta čas je poleg opravljanja meditacije namenjen predavanjem o njej in vprašanjem udeležencem.

Potrebščine

Meditacijo bomo delali bosi ali v nogavicah. Potrebujete udobna oblačila za prostočasne dejavnosti, ležalno podlogo, spalno vrečo ali odejo. Po meditaciji se je možno oprhati.

Kje bo meditacija potekala

Ljubljana, Bežigrad. Udeleženci prejmejo zemljevid lokacije po prijavi. Parkirišča so v neposredni bližini dvorane.

Udeležba

Za popolno razumevanje meditacije je potrebnih precej ur teoretičnih pojasnil in praktičnih navodil. Meditacija traja tri mesece vsakodnevno eno uro. V tem času mora ob pravilnem izvajanju tehnike priti do aktivacije kundalini energije. Ko je le-ta enkrat odprta, ostane za vedno.

Ker je za trajen rezultat pomembno kontinuirano delo, se udeleženec trimesečne meditacije zaveže, da bo meditacijo obiskoval tri mesece. Udeležbo lahko opusti v primeru višje sile, toda tudi v tem primeru se mora prej pogovoriti z vodjo meditacije. Zakaj je vse to potrebno, bo podrobno pojasnjeno na prvem srečanju 14. januarja.

Prijave in informacije

Na telefon: Tadeja 040 423 719 ali na tadeja@drustvo-bindu.si

Cena: 350,00 evrov za en mesec. Znesek poravnate mesečno, 16. v mesecu.

Prijavite se prosim do nedelje, 8.1.2012. Ker je število udeležencev omejeno, si mesto zagotovite čim prej.

Opozorilo: Delavnice se ne morejo udeležiti psihično zdravljeni ljudje. Prav tako se je ne morejo udeležiti ljudje, ki so odvisni od katere koli droge. Če jemljete kakršna koli zdravila ali imate kakršne koli telesne oziroma psihične težave, ste o tem pred delavnico dolžni obvestiti organizatorja.

Več na drustvo-bindu.si