Kvantni intenziv razsvetljenja - intenzivna tehnika spoznavanja sebe

Udeleženci tridnevne delavnice Kvantni intenziv razsvetljenja se z intenzivnim delom 18 ur na dan povsem posvetijo iskanju odgovora na vprašanje "Kdo sem jaz". Ta časovni okvir udeležencu daje možnost, da doživi resnico o sebi, življenju in drugih ter tako pride do lastne izkušnje razsvetljenja oziroma samospoznanja.

17. 3. 2017

3-dnevna izkustvena delavnica z unikatno tehniko pripelje do neposrednega doživetja samega sebe, do zavedanja "kdo sem jaz?" in je možnost doživetja stanja razsvetljenja, kot so ga živeli Buda, Jezus, Maharshi idr.

  • KIR je intenziv razsvetljenja Charlesa Bernerja iz leta 1968, ki ga je vodja Bodin z dolgoletnimi izkušnjami učenja Nisargadatte Maharaja in kvantne psihologije Stephena Wolinskega prilagodil za sodobnega človeka. Bodin ima diplomo za vodenje intenziva razsvetljenja in delavnice vodi dobrih 25 let, pri čemer pri udeležencih dosega izjemne rezultate.

  • Po izkušnji samospoznanja se zaznavanje sveta, v katerem živimo, povsem spremeni. Presegli smo to, v kar smo prej verjeli, in začnemo živeti to, kar vemo, da smo. Nehamo živeti iz predstave o sebi, drugih in o svetu, dvomi in vprašanja izginejo. Če bomo izkušnjo doživeli, pa je odvisno od nas samih, našega poguma in odprtosti.

  • Na delavnici veljajo določena pravila, ki udeležencem pomagajo, da vso svojo energijo in namen usmerijo v afiniteto do doživetja. Preberite si jih tukaj pod vprašanjem 'Kako poteka KIR'.

...več o delavnici in pogosta vprašanja

KDAJ: 30. 3. - 2. 4.

CENA in PRIJAVA: klikni

Prijave so odprte do ponedeljka, 20. marca.