Pogovori z Erosom, Lucija Luči Mulej Mlakar

Kolikokrat ste se jezili nad usodo, ker je odšel ali odšla?

Pogovori z Erosom, Lucija Luči Mulej Mlakar (foto: primus) primus
17. 4. 2018

VABIMO NA PREDSTAVITEV KNJIGE IN TISKOVNO KONFERENCO

v četrtek, 24. maja ob 18. uri, v knjigarni Konzorcij, Slovenska 29, Ljubljana

Mar je srečanje z Erosom res eno takšnih, ki nas za vedno spremeni? Kot pravi avtorica, Eros išče le najbolj pogumne, da jim šepeta večne skrivnosti. Tiste, ki si upajo iskati pot tam, kjer ni še niti smeri. One, ki sledijo strasti in dovolijo, da jih prečisti, pogosto skozi bolečino in izgubo. Vse, ki ohranijo svoj jaz.

Obožuje tiste, ki ne iščejo varnostnih mrež, ampak le skočijo.

Kdaj ste nazadnje skočili Vi, brez preračunavanja?

***

Avtorica pravi, da je ljubezen zadnja skrivnost boga – njen cilj je, da nas presvetli, s čimer postanemo boljši ljudje. Rada ima takšne, ki izberejo srečo namesto zlata, in izkušnjo namesto varnosti. Eros izbere prav vsakogar in vse, in nas, z mojstrskimi zapleti in grandioznimi prepletanji spomni, da smo cilj pravzaprav mi sami, ki se, skozi drugega, prepoznamo.

Knjigo lahko naročite na spletni strani lucijabooks.eu.

IZR. PROF. DR. LUCIJA LUČI MULEJ MLAKAR kot sociologinja in antropologinja v slovenskem prostoru utrjuje poslovno antropo- logijo ter menedžment osebnosti, ki je nadgradnja raznim oblikam procesiranja človeških vsebin. Razvila je metodologijo za proučeva- nje značajev ter smer psihosinteze, ki temelji na povezovanju inteli- gentnosti in inteligenc Budnjani 4 Q (racionalne, čustvene, duhovne in fizične inteligence). K posamezniku pristopa celostno; z različni- mi znanji in izkušnjami, ter predvsem s pristopi, kot so povezovanje duhovne in materialne realnosti, vidnega z nevidnim in večnega z minljivim. Kot prva menedžment osebnosti uvaja kot poklicno ka- tegorijo, ki povezuje pristope coachinga, psihoterapije, sociologije, antropologije... V svojih knjigah Skrivnost – zakaj ne deluje pri vas, OnKraj RazKritja ter Heroji, raziskuje človekove svetove in duhovno dediščino s težnjo oblikovanja zdrave osebnosti in s tem družbe.

Poglejte si še: Kaj je temna noč duše?