Meditacija in predavanje s Sandijem v Novem mestu

V ponedeljek, 2.6.2014 v prostorih RIC, Topliška c. 2, Novo mesto. Ob 18.00 uri v okviru programa TVU predavanje z naslovom Vpliv duhovnosti na naše življenje, ob 19h meditacija.

 

 

2. 6. 2014

Meditacija je skupinska, traja eno uro, priporočljiva so svetla oblačila.

Meditacija poteka v več delih: sproščanje, energetsko čiščenje, predajanje bremen, strahov..., sprejemanje ljubezni, modrosti..., odpiranje duhovnih potencialov,  vzpostavljanje energetskega ravnovesja,odpravljanje energetskih blokad,sprejemanje energije Nove dobe..

Vsaka meditacija ima določen namen in sporočilo, tako da se naš osebnostni razvoj nadgrajuje vsak teden. Čeprav je meditacija skupinska, je vsak obiskovalec v individualnem procesu.

Vsi udeleženci na meditaciji dobijo uro za dve desetminutni meditaciji vsak dan, za cel tekoči teden. Naslednji dan po meditaciji ima vsak možnostprogramiranja vode in energetskega čiščenja prostorov, kjer bivajo.

www.meditacija-sandi.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri