Naučite se obrazne refleksoterapije

Od 7. do 10. marca 2013 v Ljubljani gostimo svetovno priznano refleksoterapevtko
Lone Sorensen, avtorico številnih inovativnih metod zdravljenja.

Naučite se obrazne refleksoterapije (foto: Shutterstock) Shutterstock
7. 2. 2013

Lone Sorensen je pomembno ime v svetu refleksoterapije, saj je razvila povsem samosvojo obrazno refleksoterapijo. Po vsem svetu ima že 26 šol – te so najmočnejše na Poljskem, Japonskem in v ZDA, njeno metodo pa uči že 44 licenciranih učiteljev.

Ne zamudite izjemne priložnosti

Zdaj imate priložnost, da se Obrazne refleksoterapije Sorensensistem in Tibetanske refleksoterapije vratu in glave učite neposredno od avtorice Lone Sorensen.

Izobraževanje iz obrazne refleksoterapije:

  • Prvi del izobraževanja za bodoče slovenske obrazne refleksoterapevte bo potekal od 7. do 10. marca 2013,
  • drugi del pa od 9. do 12. maja 2013.


Uspeh in učinkovitost obrazne refleksoterapije Sorensensistem je v sposobnosti, da najde vzrok zdravstvenega neravnovesja in terapevta opremi z znanjem, kako sprožiti proces zdravljenja z uporabo sedmih osnovnih korakov in dodatnih procedur: lobanjske linije in točke, mišično stimulacijo, obrazne nevrološke točke z vidiki barvne in aroma terapije.Izkusite moč kombinacije tradicionalne kitajske medicine, različnih tradicionalnih terapevtskih znanj in spoznanj sodobne nevrološke znanosti pod vodstvom ene najbolj izkušenih terapevtk v svetu.

Seminar Tibetanske refleksoterapije vratu in glave:

  • bo potekal 11. in 12. marca 2013.


Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je sodobna oblika refleksoterapije, ki temelji na z mikro refleksnih zemljevidih vratu in glave ter filozofiji zdravljenja tibetanske kulture. Terapevtu omogoča, da zelo učinkovito rešuje težave kot so: posledice slabe drže, mišična napetost v celem telesu, revmatična obolenja, fantomska bolečina manjkajočega uda, visok pritisk, glavobol, čir na želodcu, nespečnost, demenca, cerebralne poškodbe, vrtoglavice, odrevenelost, otekline,  hormonalno neravnovesje in mnoge druge težave in bolezni.

Izobraževanje za pridobitev mednarodno priznanega certifikata je namenjeno vsakomur: tako profesionalnim terapevtom kot tudi staršem otrok s težavami v razvoju.

ROK ZA ZGODNJE PRIJAVE IN UGODNEJŠO CENO JE 15. 2. 2013.

ZADNJI DAN PRIJAVE JE 5. 3. 2013.

Pohitite s prijavami pri Nataši Kos Križmančič na obrazna.refleksoterapija@gmail.com ali 041 764 964.

Več informacij na www.obraznarefleksoterapija.si.