Vabljeni na navdihujoč vikend za ženske - OD ZNOTRAJ NAVZVEN

Kako zaživeti v svoji moči, s pomočjo Wim Hof metode in jogijske prakse? Vabljeni na Navdihujoč vikend za ženske - OD ZNOTRAJ NAVZVEN, ki se bo odvil od 21. - 23. aprila na čudovitem posestvu Veduna.

Vabljeni na navdihujoč vikend za ženske - OD ZNOTRAJ NAVZVEN (foto: promocijsko gradivo) promocijsko gradivo
5. 4. 2023

Oddih organizirata Nike Kobal, certificirana vaditeljica joge, ki svoje življenje in delo posveča praksam za utelešenje ter na svojstven način nudi podporo ženskam in Jana Czerny, ki je prva certificirana Wim Hof inštruktorica v Sloveniji in tudi sicer zelo podporna mentorica pri svojem večplastnem delu.

Njuno sodelovanje sta združili pod imenom OD ZNOTRAJ NAVZVEN, ki kliče po tem kako se iz notranje uravnovešenosti soočiti z življenjem zunaj. Čeprav vsaka izvaja svoj pristop, z drugačnimi metodami, sta ugotovili kako se njuni praksi lahko dopolnjujeta in podpirata v tistem, kar sami čutita in živita.

Oddih je namenjen potovanju bližje k sebi. Gre za varen in podporen prostor, kjer se boš objela, takšna kot si, kjer si boš dovolila preseči notranje odpore, se soočila s svojimi zaviralnimi vzorci in se vrnila domov z večjo stabilnostjo, z ravnovesjem, z močjo in z zavedanjem, da si takšna kot si dovolj in edinstvena.

Kaj vsebuje program?

  • Vodene pogovore o temah, ki nam pomagajo osmisliti svoje zaviralne vzorce in se s pomočjo zavedanja premakniti v energijo, ki spodbuja naše delovanje bolj v skladu, s tem kar čutimo in nas opolnomoča.
  • Energijsko vadbo, aktivne raztege in intuitivno gibanje z elementi joge.
  • Prakso Potovanje v sprostitev, ki jo Nike že nekaj let oblikuje ravno v smislu, da se pobližje srečamo s svojim notranjim svetom.
  • Wim Hof metodo, ki jo bo s teoretičnim in praktičnim znanjem predala Jana. Tu dobimo konkretne informacije o pomenu dihanja in kaj z dihom lahko uravnovešamo na zdravstveni, fizični ter posledično na energijski ravni.
  • Dvojni potop v ledeno kopel.
  • Poleg premišljenega programa smo nastanjeni na res čudoviti posesti Veduna, ki bo poskrbela za naše udobje in nas crkljala z okusno domačo pripravljeno hrano ter domačimi čaji.

Zgoraj omenjene tehnike ti bodo ponudile orodja, s katerimi boš v sebi ozavestila in vzpodbudila energije, ki so podporne, da zaživiš bolj v skladu s svojo edinstveno potjo.

Prijavi se na spodbuden vikend objem OD ZNOTRAJ NAVZVEN, kjer bo blažen mir in tišina, v vseh pogledih, da lahko najdeš tisto globljo različico sebe, po kateri hrepeniš. Prijave so na voljo do 14. aprila.


Informacije o programu, o ceni in predprijavah ter rezervacijo termina, najdeš na tej povezavi.