Nova akcija na DajDam.org: Peščeni grad za naš zaklad!

Pričenja se nova dobrodelna akcija: "Peščeni grad za naš zaklad", v tej pa skozi prodajo družabne igre Activity zbirajo za poletno letovanje otrok iz Doma Malči Beličeve. Z akcijo želimo pripomoči k temu, da bo poleti lahko prav vsak otrok lahko zgradil svoj peščeni grad.

1. 4. 2012

Akcija bo potekala do 30. aprila 2012.

O Zavodu LU

(Love is Universal / Ljubezen je univerzalna)

Zavod LU je leta 2010 ustanovila Tina Gams, kot sklad za pomoč revnim otrokom, ki navadno živijo brez enega ali obeh staršev, pri osnovnošolskem izobraževanju. Zavod LU ima sedež v Ljubljani in nudi humanitarno pomoč  otrokom v državah v razvoju ter otrokom v depriviligiranih regijah v Sloveniji. Kot prostovoljno financiran zavod se Zavod LU opira na prispevke podjetij in zasebnih donatorjev.

Program LU poudarja dolgoročno pomembnost izobraževanja pri vzpostavljanju splošnega blagostanja držav v razvoju ter prihodnosti otrok. Zavod poleg tega promovira tudi filozofijo LU, ki je našla svoj namen v osebni rasti posameznikov, ki naj v pozitivnem odnosu do sebe in ostalih širijo strpnost do kakršne koli drugačnosti, s končnim ciljem boljše povezanosti celotnega človeštva ter osveščenosti, da si vsi delimo en dom - Zemljo.

O akciji Peščeni grad za naš zaklad

Ideja za akcijo je nastala zaradi približujočih se poletnih počitnic in kot nadgradnja obstoječe akcije Zavoda LU, v sodelovanju s podjetjem Toko, kjer Zavod LU že zbira rabljene kovčke za otroke, ki bodo poleti odšli na počitnice po programih za socialno ogrožene otroke. Seveda otroci za letovanje potrebujejo tudi finančna sredstva, zato se nam je to zdela odlična priložnost, da akcijo nadgradimo.

V akciji Peščeni grad za naš zaklad se tako skozi prodajo družabne igre Activity ob vsakem prodanem izdelku nameni 5 € za poletno letovanje otrok iz Doma Malči Beličeve. Atraktiven izdelek, kot je Activity, smo izbrali zato, ker je primeren tako za družinska druženja, kot tudi za druženje s prijatelji in spodbuja kreativni razvoj otrokovega pojmovanja in komuniciranja. Vsekakor je Activity tudi odličen spremljevalec otrok na samem letovanju.

Akcija, ki se je pravkar začela, bo potekala vse do 30. Aprila 2012.

Več informacij dobite na www.dajdam.org in www.facebook.com/DajDam.