Odločna tantrična ženska: Kraljica ženstvenosti

Kaj pomeni resnično biti ženska?

25. 10. 2016

Zdi se, da sta moški in ženski princip v sodobnem času nejasna. Pojavlja se zmeda glede vloge spola v odnosih in vodi do dezorientiranosti v različnih življenjskih situacijah kot tudi – kar je najpomembnejše – prihaja do pomanjkanja samorazumevanja na poti duhovnega razvoja.

Ste kdaj čutile v sebi moč, pa je niste znale izkoristiti v vsakdanu?! Zdelo se je kot da odteka. Večina žensk se spotika skozi megleno resničnost sporočil, ki jih mediji usmerjajo vanjo. Sporočila, ki so na trenutke pesimistična, sporna, ali ponižujoča. Takšna sporočila vključujejo: "ženska mora biti močna"; "ženska je vedno videti lepo"; "videz je vse"; "naloga ženske je, da si najde popolnega partnerja"; "vaše telo ni dovolj dobro"; "ste čustvena ženska, ki bo vedno zmedena"; itd. Ali to zveni znano?

Na žalost so take vrste sporočil veliko bolj pogosta kot pa jasna sporočila, ki bi nam vlila novih moči. Tantrična pot pa nasprotno predstavlja lucidna, jasna in neposredna znanja, ki podpirajo vseobsegajoč pristop k ženski naravi, ki navdihujejo neverjetno manifestacijo resnične ženstvenosti.

Ženske imamo v sebi naravno moč povezovanja z zemeljsko energijo. Starodavna tantrična znanja razkrivajo prav to. Kako razumeti polarnosti energij, ki se pretakajo v ženski. Tantrična pot duhovne rasti predstavlja praktičen pristop k realizaciji ženske samopodobe, pomaga ji gojiti najpomembnejše lastnosti ženstvenosti, ki so potrebne za srečno in harmonično duhovno življenje.

Tri dnevna delavnica Odločna tantrična ženska

bo potekala od 27 do 29 januarja 2017 v Ljubljani, Sadhana Yoga Studio, Koprska 52.

"Odločna tantrična ženska" je delavnica, ki zagotavlja obširno tantrično usposabljanje za ženske. Predstavlja starodavno modrost tantre v okviru nadgradnje celovitega, harmoničnega in resničnega bistva ženske.

Izobraževanje bo vodila Liisa Maimon, soustanoviteljica in učiteljica Tantra šole Somananda. Liisa preučuje in vadi tantrično jogo s poudarkom na duhovnosti od leta 2009. V zadnjih nekaj letih vodi tečaje za ženske skupine.

Na tej delavnici želimo pojasniti, da tantra za ženske ni nesmiselna. To ni delavnica, ki obljublja "dobre občutke", delavnica, kjer bi osrečili ego, a pustili dušo v dvomih. Tukaj smo pripravljeni odkrivati globine jaza in vam pomagati pri preobrazbi v res idealno tantrično Šakti.

Učili se bomo sledeče:

 • razumevanje pretoka energije po nauku Tantre,
 • razlaga tantrične ženstvenosti,
 • različni tipi žensk; razlaga skozi prizmo 7 čaker,
 • stopnje ženskih orgazmov; odkrili bomo obširen potencial ženskega orgazma vključno z G točko in drugimi globjimi notranjimi orgazmi,
 • tantrični nauki o ljubezni; znanje tantre osvetljuje to čustvo; odkrivali bomo ljubezen kot resnično živlčjenjsko pot.
 • sreča kot dosegljiv cilj vsake ženske,
 • specifične joga tehnnike za večjo kultivacijo ženstvenosti,
 • tantrične mudre,
 • pet elementov kot okna do ženske duše,
 • tantrično srce boginje Shakti; delavnica vam bo pomagala nežno odpreti in pozdraviti srce,
 • samopodoba in revolucija ob ponovnem odkritju pozitivnega pogleda na svoje telo,
 • analiza ega in šokantno razodetje samega sebe.

Zgodnje prijave po nižji ceni veljajo do četrtka, 27.10.2016.

Delavnica je primerna samo za resne ženske!

V primeru vprašanj pišite na: jana@somananda.org