Odprta predavanja v marcu na Duhovni univerzi

Na tokratnih odprtih večerih, ki ju organizira Duhovna univerza, se bodo pogovarjali o odprtosti za izzive, ki jih prinaša življenje, o umetnosti sprejemanja sprememb ter o ljubezni in pogumu, ki se lahko v nas prebudita prav v najtežjih in prelomnih trenutkih.

14. 3. 2011

Vstop na predavanja je prost!

Vableni v:

  • četrtek, 24. marec ob 18h:

 

Odprto srce - Izkušnje in spoznanja ob umiranju in smrti; pogovor z dr. Urško Lunder

“V mnogih pogledih je znanost preteklega stoletja naredila življenje udobnejše, umiranje pa težje”, naslovi zdravnica Urška Lunder bralca v Odprtem srcu, knjigi o umiranju in smrti. Pionirka paliativne medicine v Sloveniji, specializirana za paliativno oskrbo v San Diegu, bo v večernem pogovoru delila z nami svoje izkušnje pri delu z umirajočimi, spoznanja o prehodu, o umetnosti umiranja, o krhkosti in moči življenja, o ljubezni in lepoti.

  • četrtek, 31. marec ob 18h:

 

Izzivi duhovnega zorenja – kje se najpogosteje spotaknemo?; Darja Cvek Mihajlović, Duhovna univerza

Prehod z osebne k duhovni rasti je pomembna prelomnica v človekovem življenju. Vsakdo jo subjektivno doživlja na svoj način, pa vendar so izzivi vseh nas na Poti duhovnega zorenja sorodni. Vpeti smo v vsakodnevno življenje in hkrati imamo potrebo po odmiku; doživljamo razkorak med idealom in realnostjo; spreminja se naša socialna mreža; postajamo bolj občutljivi ... in še marsikaj. Kako naj prepoznamo svoje šibke točke in kaj lahko storimo, da bo naša Pot jasna, naši koraki pa bolj stabilni.

Biotehniški izobraževalni center Ljubljana, Ižanska cesta 10, Ljubljana

Več informacij na: www.duhovna-univerza.org

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri