Odpusti mi, odpuščam ti, odpuščam si

Ko gojimo zamere in jezo do nekoga drugega (staršev v prvi vrsti, potem pa se zvrstijo še partner, sodelavci, prijatelji, bratje, sestre, tašče, neotesani sosedi...), je tako, kot bi mi spili strup, pričakujemo pa, da bo škodoval njim.

6. 6. 2014

Ne, strup zamer in jeze razjeda NAS od znotraj, kar se potem zrcali navzven skozi lastno nesrečo, depresijo, pešanje zdravja in razne bolezni, kot so rak, tumorji ... in hkrati se včasih počutimo žrtve svoje preteklosti, jezni smo na svojo mamo, kar je ali ni naredila, ali gojimo zamere do očeta. Jezni smo na ljudi, ki so nas ranili ali nam povzročili čustveno škodo. Jezni smo nase in na vse programe in prepričanja, ki smo jih pobrali v otroštvu in nam sedaj kontrolirajo življenje, ko se vrtimo v istih vzorcih in ne znamo izstopiti iz njih. Krivimo sebe in druge za to, kar se nam dogaja. To pa ni pot srečnega človeka in tudi ni namen našega bivanja na tem planetu.

Verjetno ste že slišali za čudežni havajski proces odpuščanja Ho'oponopono z zdravilno mantro »Žal mi je, oprosti mi, hvala ti, ljubim te«. Havajski zdravnik dr. Ihaleakala Hew Len je pred več kot 30-timi leti v Havajski državni bolnišnici prav s tem procesom odpuščanja pozdravil mentalno bolne in nevarne kriminalce, ki so bili na zaprtem psihiatričnem oddelku bolnišnice zaradi ekstremno resnih zločinov, ali pa so imeli tako hude mentalne motnje, da so jih imeli na opazovanju, ali jih bodo sploh lahko spustili skozi proces sojenja.

Zagrešili so težka kriminalna dejanja, kot so umori, posilstvo, Ta zdravnik je s procesom Ho'oponopono pozdravil te kriminalce, brez da bi jih srečeval ali delal z njimi osebno in čez 4 leta so ta oddelek bolnišnice zaprli, ker po njem ni bilo več potrebe. In takšne čudeže dela ta proces odpuščanja. Pozdravi celo najtežje rane in motnje. Ko lahko človek v sebi (morda prvič v življenju) najde mirno vest in si odpusti za tisto, kar je ali kar ni naredil. Ko lahko odpusti svojim »sovražnikom« in tistim, ki so ga prizadeli.

Ker sem bila lansko leto tudi sama na Havajih in sem izkusila ta olajševalni proces Ho'oponopono v živo, sem ga z vsem srcem pripravila tudi za vas, ker je to enostavno nekaj, kar morate izkusiti in uporabljati za vedno v prihodnosti, ko se bo še karkoli neprijetnega zgodilo! Ko odpuščamo, si povrnemo moč, lastno energijo, ko pa smo jezni, nas naša energija zapušča. Ste, torej, pripravljeni odpustiti sebi in drugim ter zaključiti z vlogo žrtve?

Delavnica Ho'oponopono – čudežni proces odpuščanja

Skupaj bomo naredili ta magični proces odpuščanja in spustili svoje zamere, jezo in krivdo na obredu, ki bo v soboto, 21. 06. 2014 v hotelu Plaza v Ljubljani od 17:00 do 20:00. Če želite odpustiti sebi in drugim za to, kar se vam dogaja v življenju, se čim prej prijavite na info@soulwork.si. S tem procesom zdravimo tudi fizično bolečino, alergije in bolezni. Število mest je omejeno, cena vstopnice je 48 evrov, proces traja 3 ure in bo zelo osvobajajoč. Težko opišem z besedami, kako magično se zgodi, kar se zgodi. Zato poslušajte svoje srce, če vas pokliče na ta obred in se osvobodite preteklosti.

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si.

Spletna stran: www.loving-wisdom.com