Oktobrski Večer z Manco Košir v Ustvarjalnem centru Švicarija

 Oktobrski Večer z Manco Košir v Ustvarjalnem centru Švicarija, ki bo v torek, 9. 10., kot vedno ob 18. uri, bo pod geslom SKUPNOST – UMETNOST – NARAVA prepletal pogovor z grafičarko Zoro Stančič in arhitektom Andrejem Mercino, glasbeno pa ga bo obogatil violinist Nikola Pajanović.

26. 9. 2018

ŠVICARIJA, Večer z Manco Košir, 9. oktobra 2018 ob 18. uri

Zora Stančič je vizualna umetnica, ki jo še vedno najbolj vznemirja grafika. Namesto katalogov svojih razstav ima rajši knjige, ki jih piše in riše, med stranske učinke svojega ustvarjanja pa uvršča arhitekturo, oblikovanje in film.

Andrej Mercina je arhitekt raznolikih prostorov v Sloveniji, Evropi, v Indiji in arabskem svetu, ampak zares doma je v Ljubljani. Vrtec, zapor ali mošeja, hoteli in pisarne pa tudi most, saj povsod hodijo ljudje in lepota čaka arhitektove oči.

Nikola Pajanović, štipendist MOL, je mladi violinist z že mnogimi osvojenimi priznanji in nagradami. Zadnja je drugo mesto na tekmovanju Evrovizijski mladi glasbeniki avgusta v Edinburgu, ki ga je utrdila na vrhu evropskih talentov.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri