Pasji kamp v Bohinju (5. - 7. julij)

Sanjski dopust za štirinožce in vas.

Pasji kamp v Bohinju (5. - 7. julij) (foto: Katja Jemec) Katja Jemec
25. 6. 2019

Vabljeni na obisk že četrtega Pasjega Kampa v Bohinju, tridnevnega festivala, namenjenega vsem štirinožcem in njihovim aktivnim lastnikom, ki bo potekal med 5. in 7. julijem.

Kako izgleda Pasji Kamp?

Prebujali se bomo sproščeno ob psu prijazni jogi, vendar dan nadaljevali aktivno. V soboto z delavnico frizbija, ki jo bo vodil Klemen Pavačič in delavnico fotografije, pod vodstvom fotografinje Katje Jemec. 

V nedeljo bodo psi v delavnici dela z nosom trenirali svoj voh. Delavnico bo izpeljal Andrej Verlič, Alfakan inštruktor. Program je prilagojen in namenjen vsem pasmam in starostim, z izkušnjami ali brez izkušenj. 

Večere bomo preživeli ob ognjišču in prijetnem vzdušju Bohinjskega jezera. Ana Hudobivnik iz Klinike Loka bo vodila odprto mizo o poletnih tegobah naših kosmatincov, to bo pa obenem odlična priložnost za dodatna splošna vprašanja v zvezi njihovim zdravjem.

Sredi dneva, ob največji vročini, bodo organizirani skupinski sprehodi, prilagojeni psom - s prijetno ohladitvijo na poti. 

Celoten program si lahko ogledate tukaj. 

Razlogi zakaj se splača udeležiti dogodka?

  • Bohinjsko jezero ponuja neomejene možnosti raziskovanja, ohladitve in sprostitve. 
  • Profesionalni inštruktorji, ki bodo na voljo tudi izven časa delavnic in vam z veseljem odgovorili na dodatna vprašanja. 
  • Bogata darilca, za katera so poskrbeli Eko Brlog, pasjahrana.net, Mica Bohinj in Pasja Pekarna Drina in Loni. 
  • Sproščena družba pasjeljubcev. 

Ker je število kart omejeno, so na voljo še zadnja mesta tukaj.  

Fotografije: Katja Jemec

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri