Planetarna iniciacija – Saturn: Poduk bolečine in sreče

Bolečina (in tudi bolezen) je naš najpomembnejši kažipot in opomnik, da nekaj (še) ne delamo prav; da je treba nekaj še popraviti, dodelati, spremeniti, se morda nečemu odpreti, ali pa razumeti, ozavestiti… 

Planetarna iniciacija – Saturn: Poduk bolečine in sreče (foto: profimedia) profimedia
18. 12. 2017

Kozmično-Planetarne iniciacije izvajajo: Dr. Mira Omerzel ‒ Mirit in Tine ob podpori ansambla VEDUN

Vadbeni center MaxxFIT, Ulica Jožeta jame 14a, Ljubljana
Četrtek, 21. 12. 2017
od 18:30 - 21:30 

Vibracije Saturna vodijo v preobrazbo; učijo nas, da je lahko bolečina največji učitelj, sreča pa njena končna postaja. Lahko bolečina in trpljenje res pripelje do sreče? V mnogih primerih je tako. Nesrečnost nas spreminja in kleše. Brusi nas v dragulj. Zaradi nje smo vse bližje sreči in cilju človekovega življenjskega potovanja – prebujeni (kozmični) zavesti. Zaradi bolečine vse bolj vidimo lastne napake in manjke, pa egocentrično ravnanje in zataknjenosti. Bolečina (in tudi bolezen) je naš najpomembnejši kažipot in opomnik, da nekaj (še) ne delamo prav; da je treba nekaj še popraviti, dodelati, spremeniti, se morda nečemu odpreti, ali pa razumeti, ozavestiti… Dobro je poznati njene vzvode.

Letošnja kozmično-planetarna iniciacija bo na decembrski sončni obrat (na solsticij, 21. decembra), ko se končuje star kozmičn-planetarni cikel in se pričenja nov cikel. Novo leto. Solsticij je najpomembnejši dan v letu. Dan poprej in dan kasneje je zaželena tišina in osredotočenost na novo. Mirit bo predstavila posamezne planetarne učinke (ˮračkeˮ), pa tudi decembrske svečanosti ne bo manjkalo.

Kozmične-planetarne iniciacije nas seznanjajo s frekvenčnimi vplivi oziroma darovi s Sonca, Lune, Venere, Jupitra, Marsa, Saturna, Merkurja, Urana, Plutona in Neptuna. Človek je z vsem, kar mu prinaša življenje, v svojem bistvu sicer vedno "rojen pod srečno zvezdo". Če kaj še ni dovolj dobro, seveda niso krivi planeti in zvezde, a je dobro, da se seznanimo z njihovimi vplivi, podporo ali nezaželjenimi učinkovanji. Tudi sodobna znanost se spet vrača nazaj k razumevanju kozmičnih in medplanetarnih vplivov na snovni in nesnovni svet. Sicer pa nam o tem na svoj poetičen način govorijo že stari miti različnih kultur našega planeta. Kozmična valovanja deujejo na vse, kar biva na Zemlji. Občutljivejši različna kozmična valovanja tudi občutijo. Če Luna lahko dvigne vodno gladino in človeka iz postelje, da se brez zavedanja giblje, ker sledi svojim nezavednih vsebinam, že mora biti za tem velika moč. Ne bodimo vendar slepi in neobčutljivi! Raje si razširimo zavedanje o nevidnih ustvarjalnih, podpirajočih ali na videz ovirajočih silah. Pa bomo zmogli lahkotneje jezditi na tokovih življenja, na komajda zaznavnih valovih Stvarjenja in vsakodnevnega ustvarjanja. Življenje je izjemen dar, ki prinaša dragoceno učenje o njegovem Namenu. O težko dojemljivi Bitnosti.

Obvezne prijave vsaj tri dni pred delavnico na prijave@veduna.si.

∞ S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.
∞ Prispevek: 60eur (40eur za upokojence in študente) 
∞ Več informacij o posameznih iniciacijah najdete na naslovu http://www.veduna.si/kozmicne.htm.

KNJIGE (dr. Mire Omerzel - Mirit) in ZGOŠČENKE (ansambla Vedun) http://veduna.si/knjige_in_zgoscenke.htm

www.veduna.siwww.vedun.si