Plesna pravljica v objemu narave Cacao Dance & Art with MOSE

Vabljeni na praznovanje POLETNEGA SOLSTICIJA v družbi posebnega gosta – svetovno znanega DJ MOSE-a, ki organsko elektronsko glasbo prepleta s plemenskim pridihom in z obrednim pitjem kakava ter plesom.

Plesna pravljica v objemu narave Cacao Dance & Art with MOSE (foto: ekspresija.si) ekspresija.si
4. 6. 2022

Janko & Metka bosta ustvarila

Plesno pravljico v objemu Narave, ki vas bo popeljala v enost.

Kakav pripravljamo in pijemo obredno, v svetem prostoru, z namero odpiranja srca, praznovanja življenja in odkrivanja notranjega sveta.

Ljudje hrepenimo po prostoru za povezovanje, bodisi z glasbo, z gibanjem, umetnostjo, soustvarjanjem ali v obliki skupnosti. Ekstatični ples in obredno pitje kakava postajata duhovna praksa nove dobe za mnoge ljudi.

Vabimo vas na globoko potovanje vase – skozi ples in namero, brez mobilnikov in alkohola.

Čez dan bomo pripravljali delavnice za otroke in odrasle.

Obisk za otroka do vključno 14 let v spremstvu starša ali skrbnika je brezplačen.

PROGRAM

14:00 – 18:00 UMETNOSTNE, USTVARJALNE IN SPRETNOSTNE DELAVNICE
za otroke in odrasle

18:00 Janko & Metka
Plesna pravljica

19:30 LOTTE WALDA
Pesmi srca

21:00 MOSE
Cacao Dance

ORGANIC RYTHMS

Obredno pitje kakava, ognjeni program, gostje presenečenja…

MOSE prvič v Sloveniji

“Great music is that which carries
the present minded listener
to the doorstep of infinity.”

Mose plete svete pesmi in kliče k ljubezni, prijaznosti in sočutju. Z interakcijo s kulturami z vsega sveta je razvil lasten zvok. Našel je način kako zliti organske elemente plemenskih tradicij s sodobnimi produkcijskimi tehnikami, da bi ustvaril čarobno potovanje tako za sproščene poslušalce kot plesalce.

Mose ustvarja z namenom, da postavi temelje za samo-odkrivanje in gojenje sedanjega trenutka, ki ponuja nova spoznanja in globljo jasnost svojega namena.

Prebujanje človeštva spodbuja ljudi,
da se povežejo z glasbo,
ki je ustvarjena z namenom zdravljenja.

Ko ne potuje po svetu ali igra na posebnih dogodkih v Gvatemali, preživlja svoj čas v daljših obdobjih umika in tišine, da se vrne s še globljim, bolj resničnim in bolj prefinjenim zvokom. S svojo založbo Resueño podpira nastajajoče umetnike z namenom, da združi odmevne duše, ki ustvarjajo glasbo, ki dviguje in navdihuje. Založba presega vsako določno kulturno estetiko in raziskuje univerzalno vibracijo s prepletanjem zvokov in jezikov z vsega sveta. 50 % vsega dobička založbe je namenjenih za človekoljubne namene za člane skupnosti ob obali jezera Atitlán.

Več o MOSE-u preberete na strani mosemusica.com

Ob pomirjujočih zvokih reke Save
Lokacija v bližini Radovljice vabi ljubitelje narave z vsega sveta v intimni, 100 % samooskrbni kamp v neposredni bližini Bleda. Prvič v zgodovini ima kamp odprta vrata za tovrstni dogodek, saj smo začutili povezanost in skupno vizijo.

Vstopnico lahko naročite tukaj:
https://innerbalance.org/izdelek/vstopnica-cacao-dance-art-with-mose-18-junij-2022-radovljica/