Poletni kamp: Spoznajte več sebe; 21.7. - 28.7.2012

12. 7. 2012
Deli
Poletni kamp: Spoznajte več sebe; 21.7. - 28.7.2012

Teme Bindu poletnega kampa ob Donavi so samozaupanje, razumevanje, čustva in tehnike za doseganje trajne sproščenosti. Imate pogum, da za teden dni odvržete masko in pogledate vase?

Bolj kot se opazujemo, spoznavamo ponarejenost našega ega, ki nas uspešno oddaljuje od samih sebe, od pristnega doživljanja telesa in čutenja, od zaznavanja popolnosti in veličine nas samih.

Nujno je očistiti telo, svoj um pa izkoristiti za boljše spoznavanje nas samih. Le-ta naj bo kot računalnik, s katerim upravljamo mi, ne pa on z nami. Običajno človeku šele odmik od vsakdana, običajnih navad in ritualov vsakdanjega dne omogoči stopiti na pot k sebi, obuditi resnični jaz in vzpodbuditi speče potenciale.

Poletnemu kampu bi lahko rekli tudi 'post od vsakdana', saj v enotedenskem druženju pravzaprav nikoli zagotovo ne veste, kaj vas čaka naslednji trenutek. To prinaša čar v naše, včasih že kar preveč urejeno življenje. Poletni kamp je možnost, da se vrnemo k svojemu bistvu, da skočimo v neznano, da tvegamo in doživimo ekstazo. Ekstazo razumevanja, čutenja, doživljanja, izražanja.

Poletni kamp, ki ga vodi Bodin, bo potekal v narodnem parku Fruška gora, kjer se vsak dan zamenja sedem blagodejnih vetrov, ki jih je raziskovala že Marija Terezija. Na ograjenem posestvu s stoletno tradicionalno hišo na vas čakajo dvorana, velika 160 m2, lesen jacuzzi na prostem, savna, izdelana v stoletni kašči, jedilnica pod krošnjami dreves in številni skriti kotički, kjer si boste lahko vzeli čas zase.

Več informacij o poletnem kampu

Tadeja 040 423 719; tadeja@drustvo-bindu.si

Priporočamo: Srce je postalo zaklenjen organ - intervju z Bodinom

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja