Posebna prednovoletna transformacija + darilo!

Si želite v Novo leto vstopiti z novo, čistejšo, višjo vibracijo, pustiti preteklost za sabo in si nastaviti nov kompas za prihajajoče leto? Samo za vas sem pripravila posebni 10-urni transformacijski prednovoletni vikend s kakavovim obredom, na katerem bomo doživeli globoki »shift« (spremembo) na ravni telesa in Duše.

2. 12. 2014

Oba obreda (v soboto in nedeljo) pričnemo s pitjem vroče čokolade, ki je narejena iz ročno izbranih kakavovih zrn iz prve roke iz Gvatemale, ki so ročno olupljena in popolnoma neobdelana. Z vročo vodo naredimo iz njih vročo čokolado, kot so jo pili Maji (Gvatemala je namreč dežela Majev, kjer sem 3 mesece letos potovala tudi sama). Torej napitek ne vsebuje mleka, glutena ali oreščkov.

Majevska legenda pravi: "Ko bo človeštvo izgubilo svoje ravnovesje in skrenilo s poti, se bo kakav znova vrnil iz tropskega deževnega gozda, da nam pomaga odpreti in ozdraviti naša srca." Organski kakav v obredni dozi namreč odpira srčno čakro in vrata višje zavesti ter nam pomaga pri povezovanju s svojim srcem in notranjo modrostjo. Pomaga nam, da se povežemo z notranjim vodstvom in je močan "partner" pri naših globokih meditacijah in procesih, ki jih naredimo po pitju kakava.

V soboto, 20. 12. 2014 ob 15:00 - 20:00 bo v hotelu Plaza potekal posebni novoletni 5-urni Kakavov obred s treningom empatije, kako NE prevzemati nase čustev in prtljage drugih ljudi. Po pitju kakava se bomo očistili pretekle prtljage in se naučili, kako pomagati ljudem brez da bi »jedli« njihove smeti. Kajti, ko prevzemamo nase njihova čustva in težke energije, sami postanemo depresivni in nesrečni.

Prav tako si ne smemo delati zaščite, saj tako kar prosimo za napad (eno ne more obstajati brez drugega)! Empati smo v bistvu družbeni čistilci, ki že od malega čutimo bolečino drugih ljudi v svojem telesu in jo jemljemo nase, ker želimo pomagati. Temu bomo enkrat in za vselej naredili konec! V novo leto boste vstopili brez teh energij in z znanjem, kako delati z njimi. Ko bomo pustili preteklost za sabo, bomo posadili srčna semena radosti za leto 2015! Vstopamo v svet zabave in veselja!

DARILO: Vsak izmed vas prejme čisto posebno havajsko darilo, ki vas bo navdihovalo še mesece po obredu.

Prispevek za ta posebni 5-urni magični in transformacijski obred, meditacijo in trening empatije je 108 eur. Prijavite se na info@soulwork.si.

Kaj je doživela Tara iz Ljubljane na enem od kakavovih obredov?

»Meni se od petka zdi, da sem vsak dan lažja, ker gredo vsa čustva veliko bolj lahkotno skozi mene. Čustva drugih veliko bolj zaznavam. Sebe čutim veliko bolj. Ko jem, jem z užitkom, (ne več kot prej - vsa čustva zraven), prebava je boljša ... Res uauu, kako deluje.«

V nedeljo, 21. 12. 2014 ob 15:00 - 20:00 bo v hotelu Plaza potekal posebni novoletni 5-urni Kakavov obred z zvočnim šamanskim potovanjem. Po pitju kakava se bomo odvezali od energij preteklosti, vendar ne bomo rezali teh energetskih vezi, kajti tako bodo samo prišle nazaj! Če ste se kdaj spraševali, zakaj po rezanju energetskih vezi ni nič bolje, je to zato, ker z rezanjem ravno obudimo primarno travmo zaradi katere so te vezi sploh v prvi vrsti nastale.

Na tem posebnem obredu boste spoznali, kako ZA VEDNO razrešimo energetsko vez z nekom tako, da se ne vrne več. Po tej meditaciji pa se bomo prepustili magični zvočni kopeli, ki nas bo transformirala od znotraj navzven in ki je sploh ne morem opisati z besedami, ker jo morate enostavno doživeti. Tega dne nas bo podprl tudi močan portal 21/12, ki zaključuje staro in naredi prostor za novo, kar je točno to, kar bomo naredili mi! To potovanje bo za vas nepozabno!

DARILO: Vsak izmed vas prejme čisto posebno energijsko darilo, ki vas bo energiziralo še mesece po obredu.

Prispevek za novoletni obred, meditacijo razreševanja energetskih vezi in zvočno šamansko potovanje je 108 evrov na osebo. Prijavite se na info@soulwork.si.

Izkušnja Katje iz Nove gorice na enem od kakavovih obredov:

»Draga Tina! Meni je bilo naravnost čudovito! Sama sem v obdobju, ko želim še bolj razviti svojo ženstvenost in mi je tvoja delavnica pri tem še kako pomagala... Res čudovita izkušnja! Krasna je tvoja energija, pristnost, odprtost in ženstvenost, ki jo izražaš! Hvala za res lepo novo izkušnjo!«

IN ŠE POSEBNO NOVOLETNO DARILO ZA VSE VAS: Prispevek za celoten vikend (20. 12. in 21. 12.) oziroma oba obreda in 10 ur neverjetne življenjske transformacije je samo 157 eur namesto 216 eur, zato tega res ne smete zamuditi in se mi čim prej prijavite na info@soulwork.si. Mesta so omejena na majhno skupino in polovica mest je že zasedenih.

DARILO ZA BRALKE IN BRALCE SENSA.SI: 10% popust na cene obeh posamičnih kakavovih obredov oziroma na transformacijski vikend za prijave do vključno 10. 12. 2014.

V novo leto boste vstopili spremenjeni, očiščeni in z višjo vibracijo, kar pomeni, da boste v svoje življenje in novo leto vnesli mir, radost, veselje, srčnost in višje razumevanje sebe in sveta. Počistili bomo s svojo preteklostjo, posadili semena sreče za leto 2015 in »resetirali« svojo energijo, da se bosta naš potencial in Duša lažje izražala na tej ljubi Zemljici.

Udeležite se lahko enega od obredov ali pa obeh za še večjo novoletno mogočno transformacijo. Ob prijavi na info@soulwork.si ne pozabite omeniti 10% Sensinega popusta in tudi napišite, na katerega od obeh obredov se prijavljate oziroma da se prijavljate na oba obreda.

Tina Puncer, terapevtka soulworka

Reality Shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si. Tinino energetsko zelo močno e-knjigo Prva (čustvena) pomoč lahko naročite TUKAJ.

Spletna stran: www.loving-wisdom.com