Potovanje iz uma v srce - Obisk duhovnega mojstra Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

16. 10. 2017
Deli
Potovanje iz uma v srce - Obisk duhovnega mojstra Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Da bi bilo olajšano to potovanje v srce tudi Slovencem, organizira društvo Bhakti Marga v decembru dva velika dogodka – daršan in satsang.

Takrat nas bo obiskal razsvetljen duhovni mojster Paramahamsa Sri Swami Vishwananda, ki s svojo osebnostjo, blagoslovi in nasveti privlači ljudi po vsem svetu. Njegov glavni cilj je pomagati ljudem, da najdejo in uresničijo brezpogojno ljubezen, ki je prisotna v vsakem človeškem bitju.

- Maribor bo duhovni mojster obiskal 16.12. ob 16.uri, kjer boste lahko prejeli osebni darshan.

Daršan, kakršnega daje Paramahamsa Sri Swami Vishwananda je poseben in oseben blagoslov, ko prejmete tisto, kar v danem trenutku najbolj potrebujete na svoji duhovni poti. Vsakič znova nudi edinstveno osebno izkušnjo, saj ima mojster neverjetno sposobnost, da v človeku prebudi notranjo svetlobo in ljubezen.

- Ljubljano bo obiskal 14.12.ob 19.uri, kjer bodo na satsangu duhovni iskalci deležni inspirativnega govora. Udeležencem bo omogočeno, da prejmejo celostne odgovore na svoja vprašanja iz globljega nivoja zavedanja.

Oba dogodka z Njim prinašata vsem prisotnim velike blagoslove. Vas zanima več? Odtipkajte www.bhaktimarga.si ali pokličite 031 678 323 (Patricija)