Predavanje dr. Semirja Osmanagića v Sevnici (15. november)

Vabljeni na predavanje Dr. Semirja Osmanagića v Kulturni dvorani Sevnica, ki bo v četrtek,15. novembra ob 18.00 uri, z naslovom: »Energija bosanskih piramid.«

Predavanje dr. Semirja Osmanagića v Sevnici (15. november) (foto: pixabay) pixabay
13. 11. 2018

PREDAVANJE DR. SEMIR OSMANAGIĆ ENERGIJA BOSASNKIH PIRAMID

četrtek, 15. november 2018

ob 18.00 uri

Kulturna dvorana Sevnica

Kvedrova cesta 25, 8290 Sevnica

Prireditev organizira: Knjižnica Sevnica, Prešernova ulica 1, 8290 Sevnica

Naslednjega dne v petek, 16.11.2018 pa se bo Dr. Semir Osmanagić odpravil z Dr. Patrom Karlom Gržanom na skupni ogled slovenskih megalitov - »Po sledeh Oriona«. 

Strokovnjak za piramide in predzgodovinska ljudstva Dr. Semir Osmanagić je leta 2005 pričel z raziskovanjem piramid, ki se nahajajo v »dolini bosanskih piramid v Visokem« pri Sarajevu (BIH).

Dr. Osmanagić trdi, da piramide niso služile kot grobnice. Sodobne meritve dokazujejo, da je piramida Sonca, s celotnim kompleksom podzemnih, prazgodovinskih tunelov Ravne in drugih piramidalnih zgradb v Visokem, močan sevalnik energije. To odkritje pa je pomembno tudi zaradi neverjetnih zdravilnih učinkov teh energij. Zadrževanje v polju piramid in v podzemnih labirintih, dokazano razvija človekovo avrično polje in tako pospešuje njegov razvoj. Predavanje bo v bosanskem jeziku.

Predavatelj bo predstavil tudi svoje novejše knjige.

Vstop je prost. Zaželeni so prostovoljni prispevki.

Vljudno vabljeni.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri