Predstavitev knjige Brezmejne pojoče vezi telesa in duha mehiških Majev avtorice dr. Mire Omerzel - Mirit

V sredo, 12.12.2012, ob 19. uri v Festivalni dvorani v Ljubljani, s koncertom ansambla Vedun

5. 12. 2012

BREZMEJNE POJOČE VEZI TELESA IN DUHA MEHIŠKIH MAJEV je 2. knjiga iz knjižne serije Kozmična telepatija ali modrost onkraj misli slišnega zvoka preteklosti za prihodnost

Avtorica knjige, dr. Mira Omerzel - Mirit, vam bo kulturo Majev - gospodarjev časa, predstavila na doslej še nepojasnjen način: skozi okno zvoka in zavesti.

Majevska kultura je morda ena najzanimivejših in najbolj skrivnostnih civilizacij, ki so kdaj bivale na Zemlji, a so se pogreznile v temo pozabe. Zato stari Maji še danes burijo duhove sodobnikov. Njihova davna modrost, zavita v skrivnostno simboliko, razkriva izjemno veličino duha, ki nas še vedno navdihuje in nam kaže pot v širšo zavest novega tisočletja.

Starodavna zavest Majev vse bolj postaja zavest novega časa ali nove Zemlje, predvsem pa boljšega in zavestnejšega življenja. Preteklost osmišlja in poživlja prihodnost. Poraja se nov človek ‒ radostnejši in manj duhovno siromašen. Majevska učenost z brezmejnimi širjavami zavedanja tudi zvok in glasbo postavlja v drugačne okvire ‒ na oltar posvečenega in svetega.

Bodite pripravljeni na višje frekvence prihajajoče zavesti nove dobe!

Več o knjigi....