Prepevanje manter v naravi – koncert skupine Shamballa z gostjo večera Nežo Drobnič v Arboretumu Volčji potok

Starodavne besede moči mantre so energijske kode, ki so jih ustvarili mojstri modrosti. So posebne zvočne kode za priziv energij. Včasih so jih lahko uporabljali le posvečeni, a danes so na voljo celotnemu človeštvu. Ker smo v turbulentnih časih, nam ta znanja lahko pomagajo pluti na razburkanem morju življenja.

27. 5. 2015

Tradicionalno se mantre izvajajo kot ciklične ponovitve. Teh ponovitev je 108. Število 108 je število glavnih energijskih kanalov ali nadijev v našem telesu. To so energijski kanali, po katerih se pretaka življenjska energija ali prana. S ponavljanjem mantre energetiziramo vseh 108 osnovnih energijskih kanalov. Mantre pa se lahko tudi prepevajo, taka oblika petja pa ustvari močno energijsko polje, ki nas čustveno ter duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje.

Beseda mantra izhaja iz staro indijskega jezika sanskrt. Sestavljena je z dveh delov: »Mana«, kar pomeni um in »Tra«, pomeni orodje ali projekcija. Torej mantra je orodje ali projekcija uma. Opisujejo jo tudi kot besedo moči, ki ščiti naš um pred lastnimi mislimi, ki skačejo na vse strani in jih s pomočjo mantre usmeri v eno točko, točko namena.

Skupina Shamballa se je odločila, da vas v čudovitem naravnem okolju Arboretuma Volčji potok tokrat popelje v čarobni svet manter. To bo vsekakor dogodek, ki ga ne smete zamuditi.

Torej Shamballa z gostjo Nežo Drobnič v nedeljo 31. maja ob 19.00.

(24. maja je koncert odpadel zaradi dežja)

Za udobnejše doživljanje koncerta svetujemo, da s seboj prinesete odeje ali stole.

Koncert je brezplačen, plača se vstopnina v park. 

Foto: Aljaž Munda

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri