Prvič v Sloveniji odlična irska glasbenica Ajeet Kaur!

Glasba Ajeet Kaur je prispodoba za trenutek kjer se srečata reki. Njena ljubezen do meditacije in svete glasbe je prepeletena s tradicionalno irsko glasbo in neomajno ljubeznijo do poezije, ki jo pelje skozi svojo glasbo.

17. 1. 2020

25. septembra 2020 bo s svojim bandom prvič obiskala Slovenijo. Če se želite tudi vi prepričati v angelski glas simpatične Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, dobrodošli na koncertu v Festivalni dvorani.

Ajeet Kaur je sveža prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hitro našla pot v srca ljudi po vsem svetu.

Odraščala je v glasbeni in spiritualni družini na Irskem in v ZDA, ter tako že v mladih letih našla pot do čarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.

Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi učiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.

Do zdaj je izdala šest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med deset najbolje uvrščenih “new age” skladb.

Koncert Ajeet Kaur je lahko tudi zelo lepo darilo. Če imate v mislih osebo, ki bi morala z vami na ta koncert, ji podarite karto, ki si jo lahko zagotovite na www.eventim.si.