Obiščite revijo Sensa na sejmu Narava-zdravje 2015

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo med 5. in 8. novembrom potekal že 46. sejem Narava - zdravje, ki je zasnovan na dolgoročnih trendih povečevanja ekološke ozaveščenosti in pomembnosti zdravega načina življenja.

5. 11. 2015

Sensa na sejmu Narava-zdravjeOrganizatorji projekta želijo prikazati raznolikost in celovitost narave, ki vpliva na življenje celotne družbe, zato bo sejem tudi letos obsegal pestro razstavo in obširen strokovni obsejemski program. Zaradi aktualnih tem, ki se dotikajo slehernega posameznika, sejem vsako leto v štirih dneh obišče okrog 24 tisoč obiskovalcev, ki ne pridejo zgolj na ogled, temveč se tudi aktivno seznanijo s predstavljenimi vsebinami.

Prireditev je sestavljena iz več tematsko zaokroženih sklopov (prehrana, gibanje, wellness, zdravje, zeleno sobivanje, naravna kozmetika), ki obravnavajo različne načine zdravega življenja in sožitja z naravo, razstavljavcem pa omogočajo, da se usmerjeno predstavijo obiskovalcem.

Darilo za nove naročnike - Rokovnik 2016Revija Sensa na sejmu Narava-zdravje

Tudi letos bo na sejmu imela svoj stojnico revija Sensa, kjer boste lahko ob sklenitvi naročnine prejeli še darilo - rokovnik Pogum z mislimi Paula Coelha za leto 2016 v vrednosti 14,99 evrov.

Sensina osebna (po)svetovanja

Ves čas sejma vam bodo na Sensini stojnici na voljo tudi osebna posvetovanja z našimi sodelavci:

  • s horarnim astrologom Tadejem Šinkom (vsak dan od 13.00 – 15.00)

Rojstni horoskop s simboli prikazuje duševne zmožnosti in naravne danosti posameznika. Preverite jih osebno pri Sensinem astrologu!

  • z Grafologinja Edita Tomoč na Sensini stojnicigrafologinjo Edito Tomič, ki vam bo po želji izdelali kratko analizo vašega osebnega podpisa (čet., pet., ned.: od 10.00-13.00 in od 15.00 -18.00, sob.: 15.00-18.00)

Pisava ne laže! Iz pisave se lahko razbere veliko stvari: psihofizično stanje človeka, kakšen je človek v medosebnih odnosih, kako se čustveno odziva, kako hitro misli, ali nosi v sebi strahove, bojazni, nervoze, včasih je v pisavi videti tudi nadarjenosti, sposobnost povezovanja. Vas zanima? Oglasite se pri Sensinih grafologinjah.

Sensin joga studio

Vsi kdaj potrebujemo prostor intime. Prostor, kjer se lahko skrijemo pred okolico. Prostor, kjer najdemo svoj MIR.

Ta prostor ni cerkev in ne ašram.

Ta prostor ne potrebuje oltarja, niti kadila, niti zapletenih obredov.

Ta prostor je v nas.

Vdihni.

Izdihni.

Ponovi.

Joga je disciplina, ki lahko za svoj temeljni cilj, ki je umiritev odvečnih miselnih vsebin, uporablja različna orodja. Telo in dih sta dve izmed njih.

Kje je uporabna vrednost joge?

Kaj lahko različne tehnike ponudijo posamezniku, ki se z jogo ne ukvarja redno?

Kakšno vrednost nosijo tehnike joge za posameznika v njegovem vsakdanu?

Odgovore na to lahko poiščete v Sensinem razstavnem prostoru na sejmu Narava - Zdravje na individualnih svetovanjih z registriranimi učitelji joge, ki imajo za seboj že več let poučevanj skupinskih in individualnih praks.

Z vami bo registrirana šola joge RYS Joga Do, ki združuje različne učitelje različnih poti pod skupnim imenom TOČKA JOGE.

Mentor TOČKE JOGE je Robert Hönn, E-RYT (Experienced Registered Yoga Teacher), CYT (Certified Yoga Teacher), ki je kot učitelj registriran pri svetovni zvezi joge (Yoga Alliance, ZDA). Od leta 2001 je vodil že več kot 4000 ur skupinskih praks joge in več kot 400 individualnih ur joge, ki so bile usmerjene v specifične potrebe posameznikov. Njegove prakse joge so del priprav različnih športnikov (maraton, triatlon, nogomet, odbojka), poslovnežev in igralcev.

Več na www.jogado.com

Sejem Narava-zdravjeSensina predavanja in izkustvene meditacije

V okviru obsejemskega programa smo za vse obiskovalce sejma Narava-zdravje pripravili tudi odlična strokovna predavanja in izkustvene meditacije:

PETEK, 6. november:

17.00 – 17.30 galerija

  • 30-minutna meditacija s Sandijem Dolinarjem

Sandi Dolinar že 15 let vodi skupinske meditacije v Kranju, ki se jih vedno udeleži skoraj 400 ljudi, v zadnjem času pa v okviru Sense tudi skupinsko meditacijo na daljavo ZAČUTI ENEEGIJO, ki se ji je priključilo že več kot tisoč bralcev naše revije in uporabnikov naše spletne strani. Meditacije so namenjene osebni rasti, samosprejemanju, duhovni rasti, doseganju notranjega miru, aktiviranju duhovnih potencialov Več na www.meditacija-sandi.com.

SOBOTA, 7. november

9.30 – 10.00 avla levo

  • 30-minutna meditacija s Sandijem Dolinarjem

10.00 - 13.00 Sensina stojnica

  • Nega in aromaterapija s Favnom

Ljubiteljem narave in aromaterapije bodo za osebna svetovanja glede nege z eteričnimi olji na voljo Favnovi strokovnjaki, na lastni koži pa se boste lahko prepričali tudi o kakovosti Favnovih izdelkov.

Več ...

12.00 – 14.00 galerija

  • Zvočno-energijska kirurgija s kratkim uvodnim predavanjem dr. Mire Omerzel - Mirit

Izvajalci: dr. Mira Omerzel - Mirit in ansambel Vedun (Tine Omerzel Terlep, Igor Meglič, Mojka Žagar, Polna Kuret)

Več o čudežni zvočno-energijski kirurgiji

12.00 - 14.00, avla levo

  • Čas, zavest in zdravje - izkustveno predavanje

Predavatelj: Amrit Srečko Šorli

Več ...

NEDELJA, 8. november

12.30 - 13.00 avla levo

  • 30-minutna meditacija s Sandijem Dolinarjem

14.00 - 15.00, avla desno

  • Spregledano poslanstvo spolnosti – predavanje

Predavatelj: Zoran Železnikar

Več ...

Se vidimo na sejmu Narava - zdravje!

Sensa na sejmu Narava-zdravje

Sensa na sejmu Narava-zdravje

Sensa na sejmu Narava-zdravje