Samopodoba: avtomatizem kreacije

Naša samopodoba ustvarja duhovno polje vzročno posledičnih povezav, ki v naša življenja slikajo specifične izkušnje. Kako delovati z lastnimi potenciali, kako odpreti speče sile, potenciale, zakopane nekje v podzavesti, s poznavanjem naravnih zakonov?

Samopodoba: avtomatizem kreacije (foto: shutterstock) shutterstock
25. 3. 2018

Pogovorni večer z dr. Lucijo Luči Mulej Mlakar: SAMOPODOBA: AVTOMATIZEM KREACIJE

bo potekal 14. aprila 2018 med 17.00 in 20.00 v Cankarjevem domu (dvorana Lili Novy). (Vstopnice bodo na voljo od četrtka, 15. marca v prodajni mreži Cankarjevega doma)

Kako pomembna je samopodoba, ker kreira naše življenje, bo tema večera z dr. Lucijo Luči Mulej Mlakar, Sensino kolumnistko.

Največja šibkost na poti do uravnoteženega življenja so zagotovo pomanjkanje samozavesti, slaba samopodoba in nezaupanje vase. Ter, sledenje prehitrim rešitvam. Človek, ki se ne zaveda samega sebe, ki ne pozna lastnih prednosti in slabosti, svojih umskih sposobnosti in potencialov, je speči človek, ki se vrti v krogu neprestanih težav, pomanjkanja in nezadovoljstva.

Kako izstopiti iz kroga negativnih vibracij? Kako se aktivirati?

Kako pognati svoja čustva, ki niso nič drugega kot delci polnosti niča, v optimalno gibanje v smeri začrtanega uspeha, ki je spoj anime in animusa, vidnega in nevidnega, transcendence in invokacije?

Kako ustvariti celostno polje za preskok? Predstavili bomo koncept Budnjani 4Q, ki govori o povezovanju inteligenc, ki je nadgradnja pristopom proučevanja duš, osebnosti in biografij. Profesorica sodeluje s pari, posamezniki in podjetji, kjer trdno neguje idejo poslovne antropologije na temelju povezovanj duhovnega in materialnega kapitala. Prav tako bomo govorili o dimenziji »nevidnega polja« 9 teles, ki jih je avtorica predstavila v knjigi Heroj (2015).


Prof.dr. Lucija Luči Mulej Mlakar antropologinja in sociologinja, je pisateljica, predavateljica, avtorica številnih znanstvenih del, profesorica in kolumnistka. Pri delu z ljudmi je razvila inovativen pristop netehnoloških inovacij in antropoloških uvidov, zato pomaga vsem, ki so v duhu kreativni in tistim, ki se čutijo drugačne. Koncepti Budnjani 4Q, Budnjani, Budnjani 4Q SPOJ za pare, Budnjani 4Q EVI za podjetja in 10 teles so teme, ki jih bomo predstavili v ciklu predavanj 2018 z naslovom »OnKraj Razkritja«.

Preberite tudi:

Če želimo luč, moramo žrtvovati svoj ego

Za etiko se je treba vsak dan truditi

Duhovnost je človečnost poguma luči

Podzavest je osebni stražar, ki skrbi za moralno

Siromašnost duha je velika

Več o dr. Luciji Luči Mulej Mlakar