Seminar: Biopolje, bioelektromagnetika in energijska medicina

V soboto 10. maja, od 9:00 do 19:00 ure na Zdravilski akademiji.

6. 5. 2014

Ste se kdaj spraševali, kaj pravzaprav počnejo uspešni zdravilci ter kako vplivajo na zdravljenca in proces zdravljenja? Kako biopolje kot subtilno plat materije razlaga nekonvencionalna znanost? Kako energijska medicina – kamor med drugim sodijo tudi bioresonanca, bioenergijske terapije, homeopatija, infopatija ... – deluje na biopolje? V kakšni medsebojni povezavi so električno, magnetno in elektromagnetno (EM) polje ter biopolje – in zakaj je to pomembno za naše zdravje, za proces zdravljenja ter za tehnologijo zdravilskih metod?

Odgovore na vprašanja boste dobili na seminarju, ki ga organizira ZDRAVILSKA AKADEMIJA: BIOPOLJE, BIOELEKTROMAGNETIKA IN ENERGIJSKA MEDICINA v soboto 10. maja, od 9:00 do 19:00 ure

Na osvežujočem zanimivem seminarju nam bodo razjasnili različne fizikalno nerazložljive pojave, kot so na primer obsmrtne izkušnje, izpričani pojavi reinkarnacije, telepatija in številne druge pojave, ki se jih je oprijelo poimenovanje 'paranormalno'.

Poleg vseh zanimivosti, ki se bodo dogajale na seminarju, pričakujemo tudi posebnega gosta Akademije za zdravilstvo, svetovljana iz Nemčije, ki je zdravilec RADIONIK, Lowell Riezouw. Z nami bo delil svoje dolgoletne izkušnje ter demonstriral posebno zdravilsko metodo radioniko in napravo. Ob tej priložnosti nudi možnost osebne diagnoze, v Zdravilnem centru Medin.

Seminar je primeren za vse, ki vas zanima ali veseli zdravilstvo, ne glede na predhodno znanje iz zdravilstva ali naravoslovnih ved.

Več na: www.zdravilska-akademija.si