Seminar:  Bistveno o razvoju zavesti

Seminar, ki bi se ga moral udeležiti vsak, ki se je v teh prelomnih časih odločil za zavestno spremembo na bolje.

22. 6. 2020

KDAJ:  V soboto 4. julija 2020 ob 9.30

KJE:  V Stari šoli v Temnici na Krasu

TRAJANJE:  3,5 ure.

KAJ:  Lasten razvoj zavesti je v mogoče najpomembnejša tema za vsakega človeka, ki pa je žal obenem najbolj zanemarjena. Pri njenem spoznavanju naj bi se oprli na najbolj zanesljiv vir, kjer ni zavajanj in manipulacij. Obstaja sicer več dobrih virov, vendar pa je še vedno najbolj zanesljiva znanost. Mogoče se komu zdi, da razvoj zavesti ni področje znanosti - pa vendarle je; prav znanost je na tem področju ustvarila izjemno poglobljen korpus znanj. Čas je, da prenehamo z duhovnim beganjem od enega vira do drugega in gremo k tistemu, ki bo popolnoma odžejal našo potrebo po razumevanju.

ZAKAJ:  Vsi smo v procesu razvoja - tako posamezniki kot družbe. Dobro je razumeti ne le sebe, temveč tudi druge ljudi, svoj narod in druge družbe.  

Na seminarju se bomo "naravnali" na razvoj. Višje je vedno le bolje in nič slabše. Z razvojem postajamo (ne nujno hitro) vedno bolj razumevajoči in zato sproščeni, ljubeči, kompetentni, odgovorni in dobronamerni, kreativni in avtentični, objektivni in bližje resnici, zanesljivi in zaupanja vredni. Vemo in razumemo vedno več stvari, ki jih drugi žal ne. S tem postajamo vse boljši inštrument za kvalitetno spoprijemanje z življenjem. 

CENA:  50 EUR

VKLJUČENO:  Knjiga Razvoj zavesti in prigrizek v odmoru

"To je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsak državljan tega sveta." Dr. Oto Luthar, direktor ZRC SAZU

Preberite več o knjigi

PRIJAVA IN PLAČILO: Prijave sprejemamo na spletni strani razvojzavesti.si do vključno 1.7.2020. Morebitna dodatna vprašanja naslovite na: info@razvojzavesti.si

PREDLOG ZA PREŽIVETJE POPOLDNEVA: Kopanje na nekoč slovenski obali v Sesljanu ali Devinu ali vzpon na Trstelj. Koča bo odprta. V sosednji Lipi bo osmica na Lehtah pri Lebanu. V okolici je več gostiln. Kras skriva mnogo lepot in zanimivosti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri