Seminar o zavedanju spolnosti: Prepoznaj svoj izvor

Spolnost je naš izvor in naš vir. Je dejanje, s katerim smo bili ustvarjeni. Spoštljiva spolnost je naravna izkušnja, ki poglablja naravo komunikacije z ljudmi, ki jih imamo radi, je način, s katerim si lahko delimo ljubezen in strast.

14. 6. 2011

Spoštljiva spolnost je eno od največjih daril, kar jih lahko podarimo sebi in svojim ljubljenim. Seks v svojem najboljšem izrazu rojeva veselje, ugodje, dobro počutje in praznovanje. Z orgazmom transcendiramo telo in  um;  orgazem je pravzaprav metafizični in duhovni pojav, prej kot le energetski dejavnik na fizični in biološki ravni. Spoštljiva spolnost združuje globoko spoznavanje sebe, sebe v odnosu s partnerjem ter ustvarja intimnost, zaupanje in sproščenost.

Intenziv obravnava spolnosts treh različnih vidikov:

• Anatomija:

pridobili boste znanje, potrebno za sprostitev in podporo; spoznali boste kako je narejeno naše telo
in s tem presegli omejujočo nevednost.

• Psihologija:

raziskali boste svoje misli, strahove, prepričanja, pogojevanja, ki ste jih pridobili na tem področju z namenom odpraviti zastarele načine vedenja, ki vam preprečujejo imeti ekstatičnega doživetja v spolnosti. Le-ta so tista, ki vas ponesejo preko bioloških konceptov o seksualnosti v vaše lastno dojemanje spolne izkušnje kot medija preobrazbe.

• Umetnost in Veščina:

spoznali boste osnovne metode, tehnike in veščine v umetnosti spolnosti; učenja, ki izhajajo iz starih tradicij s sodobnimi odkritji na področju človekove spolnosti. Pomembna veščina, ki se je boste naučili, je tudi učinkovita in spoštljiva komunikacija o lastni spolni energiji  kot sposobnosti za vstop v intimnost.

Cilj seminarja:

  • raziskati, razumeti in opustiti stara prepričanja in pogojevanja, ki niso temelj za ustvarjanje primernih vrednot
  • ozavestiti globok vpliv misli, čustev in preteklih izkušenj v lastni spolnosti
  • oceniti lastna prepričanja in na podlagi tega ustvariti nove vrednote
  • izkusiti načine manjšanja distance med partnerjema; z njimi se namreč ustvarja prostor za igrivost, nedolžnost in spontanost
  • spoznati svoje telo, razumeti njegove funkcije, zniževati splošno nevednost o tem

Kdaj in kje?

DEVI JOGA CENTER, Bobenčkova 4, 1000 Ljubljana - Ljubljana Vič, pri Iliriji.

Sobota, 18. junij: 9.00 - 19.00

Nedelja, 19. junij: 9.00 - 18.00

Več o opremi, ceni seminarja in drugih programih si preberite na njihovi spletni strani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri