Dosežite meditativno stanje na delavnici FRAKTALNE RISBE (+ slastni prigrizki)

8. 12. 2021
Deli
Dosežite meditativno stanje na delavnici FRAKTALNE RISBE (+ slastni prigrizki) (foto: profimedia)
profimedia

V hladnih večerih si večkrat vzemite čas samo zase. Vabimo vas na ustvarjalno - kulinarično delavnico "Večeri ob vinu in siru", kjer se boste naučili meditativne metode za dvig energije in več harmonije. Vabljeni, da preizkusite moč fraktalne risbe.

Ustvarjalna delavnica "Večeri ob vinu in siru" bo tudi kulinarično obarvana!

Namen dogodka je, da vas spodbudimo k ustvarjalnosti in vam hkrati omogočimo razvajanje z dobrotami v udobju lastnega doma.

Že poznate metodo fraktalne risbe? To je specifična metoda risanja in barvanja, kjer se risbe izdelujejo z zaprtimi očmi. Med procesom izdelave preidemo v meditativno stanje, ki nam omogoči sprostitev, občutki tesnobnosti počasi izginejo. Tako lažje stopimo v stik s sabo. Pri tem nam bo pomagala ga. Deja Muck, ki bo delavnico vodila in nas naučila, kako prisluhniti sebi in izkoristiti svoj umetniški potencial.

Risanje fraktalnih risb sproža aktivacijo procesa samozdravljenja. Z izdelovanjem takih risb se odpiramo višji zavesti in osvobajamo kreativno energijo. Poglavitni namen metode je izraziti človekovo osebnost z inicialno fraktalno risbo, ki se izdela z zaprtimi očmi. Zatem se izvede analiza, na osnovi katere se pojavijo večdimenzionalne informacije, t. i. biopolje osebe, ki je risbo izdelala. 

Metoda je namenjena vsem, ki si želijo izboljšati kakovost življenja in bolj ustvarjalno reševati življenjske izzive. 

Da boste lahko med ustvarjanjem tudi uživali v slastnih prigrizkih, bodo poskrbeli pri Ljubljanskih mlekarnah. Prejeli boste izvrstne sire President, da boste lahko med delavnico razvajali svoje brbončice. Za celostno izkušnjo bomo poskrbeli tudi z žlahtno kapljico vina Sossego, Rose. Sossego Rose, vinarne Hedade do Peso je suho vino, z atraktivno rožnato barvo, z aromo češenj in divjih jagod. Je primerno za kombinacijo s prigrizki, saj razvija svež in uravnotežen okus. 

Delavnica se bo odvila v sredo, 22. 12. 2021 ob 19. uri. Potekala bo tako, da ob prijavi prejmete ves potreben material za risanje (barvice), sir President ter vino, na dan dogodka pa si vse preprosto pripravite in se preko računalnika priklopite na spletno delavnico. Udeležite se je lahko sami ali v družbi – v primeru, da se prijavi več oseb skupaj, je tudi cena ugodnejša.

Prijave so zaradi zasedenosti prostih mest zaprte!

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije