Skrivnost energij bosanskih piramid

18. 8. 2017
Deli
Skrivnost energij bosanskih piramid

Dr. Semir Osmanagić je oktobra, leta 2005 izdal knjigo z naslovom »Bosanska piramida Sunca«. Govori o odkritju piramide Sonca in Meseca v Visokem pri Sarajevu. Obe piramidi imata pravilno orientacijo po straneh neba in ostale odgovarjajoče znake, ki so potrebni za določitev, da je objekt piramida...

Knjiga »Bosanska piramida Sunca«

... Kmalu za tem je odkril tudi piramide Zmaja, Ljubezni in Zemlje. Pod vsemi piramidami se razprostirajo 10 km dolgi podzemni tuneli, ki so povezani z njimi. Piramide in podzemni labirinti med seboj tvorijo pravilno geometrijsko obliki, kar omogoča povečanje medsebojnega pretoka energij. Vsemu kompleksu skupaj je dal ime dolina bosanskih piramid. Od takrat dalje v Visoko prihajajo priznani znanstveniki in s sodobnimi, nekonvencionalnimi napravami merijo obstoj različnih energij na piramidah.

Na podlagi številnih dobljenih rezultatov meritev in laboratorijskih izvidih pri izkopavanjih najdenega materiala, je lahko Dr. Osmanagić prepričljivo dokazal tezo, da so piramide energijski stroji, ki so uporabljali naravne izvore energij. Med njimi so  pozemni vodni tokovi, ki generirajo elektriko, prevodni materiali, kameno strelo in keramiko, ter geometrijsko obliko piramide, vse to pa v namen ustvarjanja močnih energijskih žarčenj. Dokazano je, da so piramide po svoji naravi elektro magnetne in ultra zvočne.


Dolina bosanskih piramid z reko Bosno in Fojnico             

Podzemni tuneli Ravne

V zadnjih nekaj letih so znanstveniki izmerili in dokazali obstoj še drugih, bolj prefinjenih energij. V podzemnih tunelih Ravne in na piramidi Sonca, so namerili Šumanovo resonanco 7,83 Hz, ki je najboljša za človekov razvoj (isto resonanco ima planet Zemlja). Poleg tega dokazan obstoj še drugih posebnih energij v vsej dolini bosanskih piramid. To so orgonska energija (ali prana, či, življenjska energija …) , torzijskega polja, Teslove skalarni valovi… Iz piramide navzgor se dviga energetski žarek s parametrom žarčenja frekvence 28 kHz. Vse naštete energije, dvigujejo človekovo duhovno zavest in zdravijo telo. V Visoko prihajajo turisti iz vsega sveta, da na lastni koži okusijo blagodejno delovanje teh energij, spoznajo nova znanja, poglobijo duhovnost, zdravljenje.

Pred vstopom v podzemne tunele in pri obisku piramid je dobro, da si obiskovalec točno določi namen obiska. Vsak se poveže z delovanjem energije piramide, ki pospeši uresničitev namena. Ta mora biti čist in etičen.

 

Snemaje Discovery science Channel, 2017

Odkritja v Visokem so pritegnila tudi »Discovery science Channel«, ki je leta 2014 posnel oddajo o bosanskih piramidah. Predvajali so jo v  »Unexplained Files«, v sezoni leta 2014-2015. Imela je več milijonov ogledov. V začetku avgusta 2017 so iz iste organizacije posneli nov film. Video iz 2014 tukaj. 

Srečanje dr. Semirja Osmangića in Grand Master Brahmarshi Patriđi 

Zadnjih trideset let se na različnih krajih sveta gradijo novodobne piramide.  Namenjene so povišanju energije obiskovalcev. S tem pa tudi podkrepiti zdravje in hitrejšega razvoja posameznika.

V Bangalore v Indiji so leta 1991, na pobudo Grand Master Brahmarshi Patriđija izgradili prvo sodobno piramido. V hindujskem jeziku ga nagovarjajo duhovni učitelj »swamiji« (svamiđi). Njegova prva piramida je bila namenjena meditaciji. Od takrat dalje so pod Patriđijevim vodstvom in s sponzorskimi sredstvi, zgradili tisoč velikih in deset tisoč manjših piramid. V njih so šole, hindujski templji, namenjene so meditaciji… Patriđi je graditelj in pobudnik gradnje največjega števila piramid v zgodovini.

Dr. Osmanagić veliko potuje po svetu. Pomaga pri raziskovanju na novo odkritih piramid na vseh kontinentih sveta, ki so jih gradile stare civilizacije. Vabijo ga na mednarodne znanstvene konferencah, kjer predava o pomenu energij piramid za človeštvo.

Ko je pred leti predaval na znanstveni konferenci v Singapurju, je k njemu pristopil Patriđi. Usedel se je k njemu in mu dejal: »Ne moreš biti duhoven, če sodeluješ pri poboju živali. Biti vegetarijánec je prvi pogoj, da si duhoven.« Od takrat dalje je Dr. Osmangić prenehal uživati meso. Po končani omenjeni konferenci o piramidah, ga je Patriđi pričel naslavljati s »swamiji«. Ob vsakem kasnejšem srečanju na različnih krajih sveta, sta se v duhovni povezanosti prisrčno objela.

Drugič sta se srečala ob četrti uri zjutraj v Kraljičini sobi Keopsove piramide pri Kairu. Patriđij je tu že v zgodnjih jutranjih urah meditiral  s svojo indijsko skupino sledilcev. Tretje srečanje je bilo na konferenci v Dahabu, pri Črnem morju. Takrat ga je Patriđij povabil k sebi na obisk v Bangladore v Indijo. Tam je namreč zgradil mega piramido, ki ima isto velikost in naklon, kot Keopsova piramida s 51,84 stopinjami.

Koncem septembra lanskega leta je Dr. Osmangić odpotoval v Bangalore na mednarodno konferenco z naslovom »9. kongres duhovnih znanstvenikov«. Tam je skupaj z drugimi svetovnimi znanstveniki, tri dni predaval pred skupino pet tisoč slušateljev. Organizator srečanja je bilo Gibanje za duhovno znanost o piramidah – PSSM (Pyramid Spiritual Societies Movement). Organizacija PSSM skupaj s Patriđijem gradi piramide v Indiji. Ob zaključku konference so Dr. Osmangiću podelili nagrado »Diamant znanosti o piramidah« za njegovo izredno poglobljeno delo na tem področju. V lanskem letu je dobil za svoje delo v Visokem tudi podobni nagradi v Ameriki in Rusiji.

Dr. Osmanagića se je s Patriđijem na konferenci v Bangalore dogovoril, da bo ta v maju 2017 pripeljal svojo skupino sledilcev v dolino bosanskih piramid. Namesto v Kairo, kamor so vsako leto odšli na meditacijo v Keopsovo piramido, so letos obiskali dolino bosanskih piramid.

Dr. Osmangić je v ta namen organiziral mednarodno konferenco z naslovom »Zdravilna energija bosanskih piramid – Konferenca in potovanje«. Dogodek je bil od  13. do 20. maja 2017 v Visokem.

Srečanje dveh indijskih gurujev na bosanskih piramidah

Patliđi je s seboj je pripeljal 128 gostov iz Indije in iz dvajsetih držav Evrope, Azije, Avstralije in Amerike. Poznan je po tem, da je uvedel zelo preprost način meditacije. (Patliđi meni: »Meditacija je zelo preprosta«). Vsi so člani neprofitne organizacije Gibanja za duhovno znanost o piramidah (PSSM-Pyramid Spiritual Science Movement) iz vsega sveta. 

Istočasno je bil na srečanju prisoten še en indijski duhovni učitelj Mohanđi, skupaj  z 110 sledilcev iz vseh držav Evrope. Njegovo osnovno sporočilo je: »Naša prava narava je brezpogojna ljubezen.«

  

Duhovni učitelj Mohanđi, Dr. Osmanagić in Patriđi pred vhodom v podzemne tunele Ravne

Glede na to, da Visoko ne premore primernega hotela, ki bi lahko istočasno sprejel tako veliko skupino ljudi, so goste porazdelili po več manjših hotelih in penzionih v kraju. Za prehrano vseh gostov iz Indije, ki so vsi vegetarijanci, so se domenili v hotelu v Visokem, da jim je lastnik odstopil kuhinjo. Indijci so namreč s seboj prinesli potrebne domače začimbe in hrano, ki so jo vsak dan posebej pripravili. Organizirana je bila posebna oskrba z domačimi (bosanskimi) prodajalci sveže zelenjave, sadja in žitaric, ki so nekajkrat na dan pripeljali svežo hrano v hotel. Za prevoz gostov na oglede energetskih točk v dolini bosanskih piramid, so najeli več avtobusov.

  

Gostje iz Indije v labirintih parka Ravne2

Gostje iz Indije so bili navdušeni nad toplim sprejemom, dobrodošlico in vsakodnevno prijaznost, ki jim jo je izkazala skupina 30 oseb iz Fondacije »Arheološki park piramida Sunca« (neprofitna organizacija, ki jo je ustanovil Dr. Osmangić). Vsi skupaj so se odločili, da bodo taka srečanje postala vsakega maja nova tradicija v Visokem.

Patliđi je ob odhodu dejal: »Do sedaj smo vsako leto potovali na egipčanske piramide. Menim, da so energetsko mrtve. Bosanske piramide so nedotaknjene in energijsko žive. Vsi ljudje, ki prihajajo sem, so odprti. Na obrazu jim sije nasmeh. Od sedaj dalje, je Visoko naš sedež za Evropo.«

Bralce vabimo na predavanje Dr. Semirja Osmanagića z naslovom »Teslovi valovi na bosanski piramidi Sonca«. Energetski pojavi bosanskih piramid in učinek na medplanetarno sporazumevanje, zdravje ter duhovnost. Teslova torzijska polja. Dogodek bo dne, 4. 10. 2017, od 18.00 do 21.00 ure, v SMELT-u,  Dunajska cesta 160, Ljubljana.
Vstopnina 12€.  Nakup vstopnic: Eventim in pri pooblaščenih prodajalcih ter uro pred predavanjem. Vljudno vabljeni!

V kolikor ne boste pogrešali rabljene lopate, krampa, motike, rokavic za delo na vrtu in podobno, vas vljudno vabim, da jih prinesete s seboj. Orodje bo namenjeno za izkopavanja na zgodovinskih objektih v Visokem. Hvala.

Irena Jarc, prof.ped., dolgoletna sodelavka Dr. Semirja Osmanagića in organizatorka njegovih predavanj v Sloveniji, ter vodja duhovno, zdravilnih potovanje in vodenih ogledov doline bosanskih piramid v Visokem, www.mandala.si

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja