Solsticijski seminar Vastuja

Uredite prostor skozi naravne zakonitosti!

10. 12. 2013

Obdobje solsticija je obdobje globine in tišine, a hkrati ponovnega rojstva svetlobe in novih začetkov. Učenje starih znanj in poglabljanje v modrosti, ki so jih naši predniki poznali, odpira vrata pozitivnim spremembam, ki jih lahko prinese leto 2014.

Zato vas vabim na zadnji vikend seminar Vastuja v letu 2013, s praznično – decembrsko ponudbo.

KDAJ: sobota  21.12. med 9-16h in nedelja 22.12. med 9-13h

KJE: CHIARA CENTER, Ježa 90, Ljubljana Črnuče

KAJ BOMO DELALI IN SPOZNALI:

Spoznali bomo splošne zakonitosti, ki sodelujejo v naravi, v naših življenjih, prisotne pa so tudi v prostoru, kjer živimo in delamo. Spoznali bomo 5 naravnih elementov (eter, zrak, vodo, ogenj, zemljo) in kako so le-ti povezani z našimi življenji in prostorom, kjer živimo in delamo. Spoznali bomo smeri neba, njihove zakonitosti in delovanje ter vpliv, ki jih imajo na nas. Spoznali bomo djotiš – vedsko astrologijo, ki nam pokaže vse tisto, kar smo prinesli s seboj na svet, tudi to, kako si urediti prostor, da nas podpira na življenjski poti. Spoznali bomo 8 osebnih točk, izračunanih iz rojstne karte, ki so povezane z zdravjem, financami, partnerstvom, poslom....Za vsakega seveda popolnoma edinstvene in podpirajoče. Spoznali bomo barve, ki podpirajo nas in posamezne prostore.

In predvsem bomo spoznali načine, kako vse to na konkreten način vnesti v prostor, hišo, stanovanje, vrt....Delali bomo na lastnih tlorisih, zelo konkretno, a tako, da bomo v naš osebni prostor z manjšimi ali večjimi popravki vnesli ravnovesje.

ZAKAJ?

Zato ker je prostor živ in v celoti odseva vse kar se nam dogaja, našo celotno življenjsko zgodbo, vse kar mi smo. Prostor vpliva na nas, na vsa področja našega življenja, a zakonitost deluje tudi  v obratni smeri. Tudi mi lahko s pravilno ureditvijo prostora spreminjamo – ne samo počutje v njem, ampak tudi našo lastno življenjsko zgodbo.

CENA DELAVNICE: 100 EUR

Nujno so potrebne predhodne prijave, zaradi priprave in izračuna osebnih točk, in sicer do četrtka, 19.12.2013 na: TINA PIPAN, 031 509 130 ali tina.pipan@eroja.si