Spoznajte in izkusite metodo fraktalne risbe

Vabljeni k odkrivanju sebe in svojega poslanstva na osvežujoč način, ki vas bo močno podprl pri namenih in odločitvah, s katerimi želite vstopiti v leto 2019.

6. 12. 2018

Prva ura dogodka bo posvečena predstavitvi knjige dr. Deje Muck Pot ljubezni = pot k sebi s poudarkom na metodi fraktalne risbe, ki je revolucionarna pomoč pri osebnostnem razvoju.

Drugi del srečanja bo uvodna delavnica fraktalnega risanja. Z zaprtimi očmi boste po posebnih navodilih narisali fraktalno mrežo in izbirali barve za barvanje njenih polj. Tako nastala risba odslikava vaše notranje stanje in področja, ki potrebujejo pozornost, spoznali pa boste tudi, zakaj se lahko vaše življenje bistveno spremeni skozi risanje portretov duše – fraktalnih risb.

Uporaba metode globoko spreminja občutenje sebe v svetu in nas povezuje z najboljšim v nas. Deluje pri vseh ljudeh, zato se lahko delavnice udeležijo tudi otroci. Potrebni pripomočki bodo pripravljeni, samo odprite srce in um za izkušnjo nepozabne fraktalne dogodivščine.

Predstavitev je brezplačna, prispevek za delavnico je 30 eur, seveda bo možno kupiti knjigo.

Prijave in vprašanja na mea.valens@gmail.com (031 312 031) ali deja.muck@gmail.com (040 828 641). Mesta na delavnici so omejena.

KJE in KDAJ

12. 12. 2018 v Hotelu Draš, Maribor
17.–18.00 predstavitev metode in knjige
18.–20.30 uvodna delavnica fraktalne risbe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri