Staroslovenska starosvetnost ter »sanjski čas« Indijancev in Aboridžinov

Spoznavanje in oživljanje staro-slovenskih in slovanskih naukov različnih dežel nam omogoča podoživeti veličastno izkušnjo naših davnih prednikov (še zlasti tistih živečih pred našim štetjem).

Staroslovenska starosvetnost ter »sanjski čas« Indijancev in Aboridžinov (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2016

DEVETSTOPENJSKO ŠAMANSKO INICIACIJSKO POTOVANJE SKOZI KOZMIČNE IN ZEMELJSKE PORTALE TER ISKANJE RAVNOVESJA Z ZVOKOM IN MODROSTMI RAZLIČNIH KULTUR

Sobota, 11. junij 2016, 16:00 - 20:00,

Vadbeni center Maxxfit, Ulica Jožeta Jame 14a, 1000 Ljubljana

Enoletni cikel sestavljajo mesečne delavnice (intenzivi) ali iniciacijska potovanja skozi 9 ravni zavesti in moči preobrazbe. Mira Omerzel - Mirit (dr. etno-muzikoloških znanosti, glasbenica, zdravilka–medij, pisateljica ...) oživlja starodavne duhovne modrosti različnih kultur in minulih civilizacij – od prazgodovinskih kultur, Velikih Misterijev starega Egipta, starih Majev in Indijancev, izročil Havajcev, Indonezijcev, filipinskih psihičnih ali kozmičnih kirurgov, Aboridžinov, sibirskih šamanov, starih Grkov, Keltov, Ilirov in Slovanov ter Staroslovencev. V študijskem letu 2015/2016 je pozornost še posebej usmerjena v slovanski svet in njegove korenine ter duhovno dediščino. Primerjave z drugimi kulturami Mirina predavanja bogatijo in pestrijo ter omogočajo lažje razumevanje zakonitosti bivanja in duha. Skupaj pa vsa starodavna znanja s svojo veličino tudi sodobnikom odstirajo pomembna sporočila in način za radostnejše in bolj harmonično življenje. Zakonitosti teh učenj in blagostanja so brezčasne ali večne ter v biti povsod in v vseh časih precej enake. Mirit različna znanja povezuje v enovito spiritualno učenje. Modri so njeno učenje in pisanje (še zlasti knjižno serijo Kozmična telepatija ali modrost onkraj misli in slišnega zvoka preteklosti za prihodnost) označili za sveto in nadvse pomembno za naš čas naglih sprememb, njo pa za medkulturno povezovalko. A na teh delavnicah ne gre le za predavanja, temveč predvsem za IZKUSTVENO DOŽIVLJANJE (IN INICIACIJE) starodavnih modrosti. Na delavnicah (intenzivih) za blagozvočje in sozvočje poskrbi ansambel Vedun ‒ Mirit, Mojka, Tine, Igor in Polona.

Tokrat bo na vrsti IX. (Deveta dimenzija): Staroslovenska starosvetnost ter »sanjski čas« Indijancev in Aboridžinov VELIKI MISTERIJI ŽIVLJENJA IN USTVARJANJE S SILAMI VESOLJA IN ZEMLJE

Staroslovensko duhovno iskanje izhaja iz staroselske, indoevropske in slovanske staroveške filozofije življenja in brezčasne vsepovezane duhovne modrosti, ki se je s prvinami t. i. ljudske kulture minulih stoletij prebila vse do našega časa ter predstavlja svojevrstno relikvijo davne kozmično-zemeljske etike in načina uglašenega bivanja ter sobivanja z Zemljo in z vsemi življenjskimi oblikami na njej. Starosvetno staroslovensko znanje pomeni svojstven nekonflikten in pozoren ekološki način življenja. V staroslovenskih prežitkih preteklosti je mogoče prepoznati tisočletja dedovana spoznanja, nesmrtne nauke in srž iniciacijskih potovanj naših planetarnih prednikov. V njej se zrcali Troedinost ali Sveto Trojstvo (TROČAN) zemeljskega – duhovnega – kozmičnega. Kadar je to troje v mislih in dejanjih povezano, se dogajajo neobičajne in čudežne stvari, ki omogočajo sozvočje in blagozvočje vseh življenjskih danosti in trenutnosti. Časovne zataknjenosti tako izginejo. Odpre se portal v neskončno in brezmejno, v Polje vseh možnosti in neštetih priložnosti. Vsakdo izbira sam in sam oblikuje svojo resničnost. Troedinost je pot in cilj človekovih iskanj, srž življenjskega stila duhovno osveščenega popotnika in svetlobnega ali duhovnega bojevnika, bit prebujene vsepovezane mnogodimenzionalne zavesti, bitnost osrediščene kozmično-zemeljske misije bivanja, ki edina lahko poteši hrepenenje duše. Spoznavanje in oživljanje staro-slovenskih in slovanskih naukov različnih dežel nam omogoča podoživeti veličastno izkušnjo naših davnih prednikov (še zlasti tistih živečih pred našim štetjem!). Njihovi nauki nam odstirajo t. i. »SANJSKI ČAS« (Indijancev in Aboridžinov) ter bližnjico na vrh svete gore ali na vrh svetega drevesa, kjer je vztrajen in duhovno odprt bojevnik obdarjen z zlatimi jabolki – simboli dovršenosti. Takšna je pot do cilja, kamor nezmotljivo vodi hrepeneča duša, utelešena v fizičnem svetu. Vabljeni ste na odkrivanje in praznovanje prezrtega, na spoznavanje in izkušanje starodavnih znanj, ki odgovarjajo na vprašanja, kdo smo in čemu smo, predvsem pa kako harmonično so‑bivati. Ključ kozmičnih vrat iz ali na 9. raven je troedini ključ Galaktičnega Središča ali Izvornega, sozvočje duha in zemeljskega sveta – SVETO TROJSTVO ali slovenski starosvetni TROČAN.

S seboj prinesite cvet in sadež za daritev, kristal, podloge in odeje za sedenje ali ležanje ter se oblecite v bela oblačila.

Pravočasno se prijavite, saj so prijave obvezne najkasneje tri dni pred delavnico na: prijave@veduna.si

Več informacij o posameznih intenzivih je objavljenih TUKAJ.