Sveti plesi po Gurdjieffu: Prisotnost - ključ do lastnega potenciala

Sveti plesi G. Gurdjijeffa nas peljejo v razumevanje in stanje Prisotnosti, ki odpira vrata k lastnim spečim potencialom.

Sveti plesi po Gurdjieffu: Prisotnost - ključ do lastnega potenciala (foto: yutube.com) yutube.com
8. 11. 2017

KAJ JE SISTEM G. GURDJIEFF?

Sistem Georgea Gurdjieffa skozi specifično gibanje človeka vodi k prebuditvi. Za to, da bi razumeli, kdo smo in spoznali resnico o sebi, potrebujemo zavestno odločitev oziroma notranji namen, da želimo spoznati in razumeti sebe skozi življenje, in razumevanje, da sprememba zahteva naš zavesten napor.

Prisotnost je pot, ki nas pripelje do razumevanja sebe, drugih in življenja. Telo nikoli ne laže. Sveti plesi G. Gurdjijeffa nas peljejo v razumevanje in stanje Prisotnosti. Prisotnost je ključ do lastnega potenciala – kako živeti sebe, kako živeti to, kar smo. Beg pred neprijetnim ni nikoli prava rešitev. Neposredno soočenje z resnico je edina pot, ki nas očisti. Le v trenutku popolne (čiste) Prisotnosti imamo možnost neposrednega spoznanja, kaj obstaja izza bolečine, šoka, neprijetnega občutka ali misli.

POTEK PROGRAMA

Program poteka v obliki večurnih delavnic, 1-krat ali 2-krat mesečno. Želja vodje, Kristine De Ventus je, da se oblikuje kontinuirana skupina, ki raste skozi Svete plese po Gurdjieffu.

KDAJ: petek, 10. 11. od 18.00 - 22.00

KJE: Ljubljana, Cesta na Brdo 85, Parinama center

OBLAČILA: ohlapna, dolgi rokavi in dolge hlače

CENA: 60,00 eur

Več informacij in prijava TUKAJ