Svetovno znani mojster Hector Ramos v Sloveniji

Zadnji aprilski vikend bo Slovenijo obiskal eden izmed osmih mojstrov praničnega zdravljenja na svetu - Master Hector Ramosom.

19. 4. 2019

Večer zdravljenja in meditacije z mojstrom Hectorjem Ramosom

bo potekal 25. aprila ob 18:00 uri v hotelu Draš v Mariboru

Master Hector bo razkrival modrosti o moči življenjske energije (prane) in meditacije. Ter skrivnosti osebnega razvoja, preobrazbe in rasti. Na koncu bo vodil meditacijo za harmonijo, mir in razsvetljenje.

Več informacij in prijava (število mest je omejeno!)


Predavanje: Skrivnost o smrti in umiranju

bo v petek 26. aprila v prostorih VITAL v Ljubljani

Redko se pogovarjamo o smrti, vendar je to nekaj, s čimer se srečujemo vsi. Je naravni del življenja. V tem posebnem večeru bo Master Hector razpravljal o smrti in umiranju iz duhovne plati, ki zajema poglavja kot so subtilno telo, umetnost umiranja, duša in pravi pomen joge, kot doseganje enosti s svetlobo in trenutku ko duša zapusti telo. Vsi, ki ste v krogu ljudi, ki se poslavljajo in vsi, ki vas zanima znanost in umetnost trenutka, ko duša zapušča fizično, izkoristite to redko priložnost. Z razumevanjem tega področja boste lažje sprejeli trenutke odhoda in lažje živeli svoje življenje naprej!

Več informacij in prijava (število mest je omejeno!)

Odprta meditacija dveh src z Master Hectorjem

bo potekala 28. aprila ob 16:00 uri v Ljubljani

Master Hector Ramos bo vodil posebno meditacijo dveh src. Povabite in pripeljite prijatelje in družinske člane, da obudijo zdravljenje, mir in razsvetljenje. Naredite nekaj dobrega zase in za svoje najbližje.

Več informacij in prijava (število mest je omejeno!)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri