Zdravljenje s pomočjo kitajske dietetike

V ponedeljek, 24. marca bomo na seminarju Zdrave sladice po TKM z Lino Lo Faro degustirali odlične sladice, ki bodo pripravljene po receptih tradicionalne kitajske medicine.

20. 3. 2014

Med okušanjem žitne torte, čokoladnih bonbonov in izvrstnih piškotov nam bo razkrila skrivnosti priprave zdravih sladic.

Kdaj: 24. 3 od 17:00 do 20:00

Cena: 50 evrov (v ceno je všteto prevajanje in recepti)

Tečaj bo potekal v italijanskem jeziku. Za prevod je poskrbljeno.

Informacije in prijave: info@zcmedin.si

T: (01) 513 11 46 ali 059 091 070; M: 051 377 388

Lina Lo Faro je študirala in se usposabljala za TKM pri svetovni znanih mojstrih. Devet let je delala z mojstroma Van-Ghi Nguyen in J.M. Kespy. Izpolnjevala se je v Firencah, Parizu in na Kitajskem. Šest let je delala v bolnici Satje Sai Babe v Bangaloreju, Indija.

Ima 37 let zdravilskih izkušenj in je do sedaj zdravila okrog 5000 bolnikov z vsemi omenjenimi metodami.

Njena specialnost je dietetika, s čimer se je seznanila tudi na potovanjih po svetu, kjer je raziskovala povezanost obolenj z lokalnim načinom prehranjevanja. Optimistično daje vedeti, da si s poznavanjem teh starih tradicionalnih kitajskih zakonitosti lahko pomagamo sami k boljšemu zdravju.

O vsem, kar je spoznala v dolgoletni zdravilski praksi, odkrito spregovori na tečajih DO ZDRAVJA S TRADICIONALNO KITAJSKO MEDICINO.

Na ta dan se lahko naročite tudi na OSEBNI PREGLED , kjer vam Lina Lo Faro postavi diagnozo po TKM (pulz, jezik, koža) in iris diagnostiki.

Po pregledu svetuje, kateremu delu telesa morate posvečati več pozornosti, ter pouči, na kakšen način to storite. Optimistično daje vedeti, da si s poznavanjem teh tradicionalnih kitajskih zakonitosti lahko pomagamo sami k boljšemu zdravju.

Cena (vključuje prevod in gradivo): 90 €

Cena kontrolnega pregeleda (znotraj 3-eh mesecev od osebnega pregleda): 50 €

Preberite več o tem...

Ob 20:00 uri pa vas vabimo na srečanje LINA ODGOVARJA NA VPRAŠANJA!

Odgovarjala bo na vaša vprašanja, ki so se vam porodila po osebnem pregledu ali tečaju. Vabljeni tudi tisti, ki vas vse to zanima, pa bi se prej radi srečali z njo ali spoznali njen način podajanja bogatega znanja TKM.

Kdaj: 24.3. ob 20:00 uri

Udeležba je brezplačna.

Predhodna prijava je OBVEZNA zaradi rezervacije prostora.

Pogovor bo potekal v italijanskem jeziku. Za prevod je poskrbljeno.

Informacije in prijave: info@zcmedin.si