Tibetanska refleksoterapija, pot do zdravja in dobrega počutja

Svetovna avtoriteta refleksoterapije, učiteljica in avtorica inovativnih metod zdravljenja Lone Sorensen bo v Sloveniji tokrat prvič predstavila Tibetansko refleksoterapijo vratu in glave. Seminar bo potekal v Ljubljani 10. in 11. decembra 2012. Namenjen je tako terapevtom in zdravstvenemu osebju kot tudi staršem otrok s težavami.

29. 11. 2012

Tibetanska refleksoterapija vratu in glave je sodobna oblika refleksoterapije, ki temelji na z mikro refleksnih zemljevidih vratu in glave ter filozofiji zdravljenja tibetanske kulture. Terapevtu omogoča, da zelo učinkovito rešuje težave kot so: posledice slabe drže, mišična napetost v celem telesu, revmatična obolenja, fantomska bolečina manjkajočega uda, visok pritisk, glavobol, čir na želodcu, nespečnost, demenca, cerebralne poškodbe, vrtoglavice, odrevenelost, otekline,  palpitacija, hormonalno neravnovesje in mnoge druge težave in bolezni.

Prijavite se pri Nataši Kos Križmančič (Zavod Anatom) na obrazna.refleksoterapija@gmail.com ali 041 764 964. Več informacij na www.obraznarefleksoterapija.si

Ugodnejša cena za zgodnje prijave do 20.11.2012. Zadnje prijave do 5.12.2012.