Tretma z Maorskimi zdravitelji iz Nove Zelandije

Te Reia Oomai oz. Maori zdravljenje predstavlja naravni način zdraviteljskih metod starodavne tradicije Maorov. Zdraviteljski tretmaji se bodo odvijali v Ljubljani, med 19. in 21. oktobrom 2011.

Tretma z Maorskimi zdravitelji iz Nove Zelandije (foto: Shutterstock) Shutterstock
20. 10. 2011

Maori zdravljenje

Maori zdravljenje vključuje delo s telesom (body work), kar v večini primerov pomeni globoko masažo (Romi romi), energetsko in duhovno vodstvo, podporo (Mirimiri) in uporabo medicine Maori (Maori Rongoa).

Maori masažna tehnika akupresure je zelo globoka masaža, kjer se izvaja pritisk na živčni sistem, tetive, kosti in mišice. S tem telo osvobodi toksine, napetosti; bolečine se sprostijo in utrujenost je odstranjena.

Celo zelo stare travme in boleči spomini iz našega celičnega spomina so raztopljeni in celice se ponovno napolnijo z pozitivno energijo in vitalnostjo. Izkusili boste naravno stanje vašega bitja, kar je zelo pomembno za nadaljnje zdravljenje.

Kako vam lahko Maori zdravljenje lahko pomaga?

Na splošno ljudje nismo zavestni energij, ki so ustavljene ali blokirane v našem telesu. Te blokade nam preprečujejo, da bi si ustvarili življenje, kot si ga želimo.

Maori zdravitelj dela na fizičnem in na energetskem nivoju. Intuitivno, preko jasnovidnosti, poišče ujeto energijo in nato komunicira s telesom. Na del telesa, kjer je energija ujeta nato doda energijo ali pa povzroči pritisk.

Program

Maori zdraviteljski tretmaji

Se bodo odvijali v Ljubljani oziroma njeni bljižnji okolici. Osebna seansa traja okoli 1 ure, podrobnejše informacije pa boste našli na www.pilamaye.net.

 • Datum: med 19. in 21. oktobrom 2011 (med 9:00 in 17:00 uro)
 • Lokacija: točen naslov boste izvedeli ob prijavi na tretma
 • Cena: 100€

Maori večerna predstavitev

Med tem posebnim večerom vam bo Maori zdravitelj Ezard Tamaki povedal več o Maorski kulturi, njihovi tradiciji in načinu njihovega zdravljenja. Veliko bo pel njihove tradicionalne pesmi. To bo neformalno druženje, kjer bodo udeleženci lahko spraševali vprašanja, kjer bo nastal prostor, odprt za pogovor in druženje.

 • Datum: 19. oktobra 2011 med 20:00 in 22:00 uro
 • Lokacija: Štihova 5 (Župančičeva jama), Ljubljana v prostorih Salsa libre
 • Cena: 10€

Maori zdravljenje – delavnica

Maori zdravitelj Ezard Tamaki nam bo omogočil, da se udeležimo posebne delavnice o Maorskem zdravljenju. Podani bodo globoki uvidi v to starodavno umetnost zdravljenja. Ezard bo pokazal in predstavil praktične načine kako deluje Maorsko zdravljenje. Pokazal nam bo, kako lahko osvobodite sebe starih energij in očistite svoj energetski prostor.

 • Datum: 22. oktobra med 10:00 in 16:00 uro
 • Lokacija: bo znana naknadno
 • Cena: 100€

Priprava in oskrba pred in med tretmajem

 • Prosimo, da na tretma pridete vsaj 10 minut pred dogovorjeno uro. Prejeli boste vprašalnik, ki ga boste izpolnili in nam s tem sporočili, kako vam lahko pomagamo in vas podpremo.
 • S seboj prinesite 2 večji brisači. Priporočamo vam, da ste oblečeni v udobna oblačila, da se boste lahko med tretmajem lažje premikali.
 • Čeprav je uradni čas tretmaja ena ura, se lahko zgodi, da se čas zavleče ali celo skrajša.
 • Če želite s seboj pripeljati nekoga za podporo, lahko to storite.
 • Vedno se lahko pogovarjate z zdraviteljem o vaših vprašanjih ali karkoli vas bo zanimalo.

Ker je zelo veliko zanimanja, vam priporočamo čimprejšnjo prijavo na osebni tretma.

Kontakt: Nadine Radesky - Tel: 040 334 268, info@mavricnimost.com