"Utopila bi ga v žlici vode!"

Kakšna je bila vaša reakcija, ko ste prebrale naslov?

"Utopila bi ga v žlici vode!" (foto: Profimedia) Profimedia
11. 11. 2013

Morda ste se nasmehnile "hmm, to sploh ne bi bilo tako slabo", ali pa vas je zajela jeza, ker to sploh ne bi bila dovolj velika kazen za ceno, ki jo ve plačujete v tem odnosu, pa naj se nanaša na partnerja, člane družine ali šefa.

Šalo na stran, veliko klientk, ki pride na soulwork seanso, pa je izredno razočaranih nad obnašanjem in početjem svojega partnerja, šefa ali staršev. Ene so jezne, ker se z njimi ne da nič zmeniti, druge so žalostne in nemočne, ker so izgubile upanje, da se bo kdaj kaj spremenilo.

Ena od sedmih havajskih hun (huna pomeni skrivnost) IKE pravi "svet je takšen, kot ga vidiš". Oziroma z drugimi besedami "svet je takšen, kot si ti".

Slišali smo že, da so nam partnerji ogledala, ki nam lepo kažejo področja, ki jih moramo še preseči in doseči višjo stopnjo zrelosti, ampak kakšno je to ogledalo, ki pušča za sabo umazane nogavice, drobtine in posodo? Kakšno ogledalo nam kažejo naši starši, najboljši prijatelji in sodelavci? Kaj ima to veze z mano, če me moti, da je moj partner len? Kaj to pomeni, če mi gredo moji sodelavci na živce? Kakšno ogledalo mi kažejo ljudje, ki me ne spoštujejo ali poslušajo?

Na delu so tako imenovane projekcije. In boste rekli "ja, ja, tudi to smo že slišali". Ok, pa to tudi dejansko razumete in uporabljate njene principe? Ker so to zakamuflirana mnenja o sebi, so projekcije, če jih res razumemo, jama čistega zlata! Brez heca! Vse okoli nas in o nas nam postane popolnoma jasno in točno vidimo, zakaj smo tam, kjer smo. In s tem razvozlamo skrivnost, kako imeti lepše partnerstvo in srečnejše življenje.

Ker dobivam ogromno vprašanj na to temo, sem za vas pripravila posebno delavnico, kjer vam bodo projekcije in ogledala postala jasna enkrat in za vedno.

Soulwork delavnica

bo v petek, 22. 11. 2013, v hotelu Plaza v Ljubljani, od 17:00 do 19:00. Redna cena vstopnice je 55 evrov.

Za Sensine bralke in bralce 10 vstopnic po ceni 25 evrov

Kako do 10 cenejših vstopnic?

Bralke in bralci Sense do vključno 15. 11. 2013 na info@soulwork.si napišite seznam 3 stvari, ki vas motijo na partnerju (ali šefu, prijatelju, družinskemu članu...) in 3 stvari, ki jih občudujete pri tej isti osebi glede njihovega karakterja in obnašanja. 

Prvih deset, ki boste poslali svoj seznam, imate zagotovljeno cenejšo vstopnico na delavnico. Eden izmed vas pa bo prejel tudi brezplačno Soulwork individualno seanso.

Število mest je omejeno na 10, zato napišite svoj seznam takoj in si dajte možnost za pozitivno spremembo – zase in za izpolnjujoče družinsko življenje! Saj veste, kjer je namera, tam je tudi pot!

Tina Puncer, terapevtka soulworka, Reality shifter

Za osebna vprašanja in individualno svetovanje je Tina Puncer dosegljiva na info@soulwork.si.