Uvertura v poletje s Shamballo v idilični naravi v družbi konj

Glasbeno-meditacijska zasedba Shamballa se je odločila, da poletju pripravi malo drugačno dobrodošlico. Prvi poletni petek bo tako v znamenju glasbe, meditacije, narave ter dobre družbe.

Uvertura v poletje s Shamballo v idilični naravi v družbi konj (foto: profimedia) profimedia
21. 6. 2016

Čudovit ambient Terra Anima bo v petek, 24. junija ob 20h gostil glasbeno-meditacijsko zasedbo Shamballa. Skupina je v našem prostoru že zelo dobro poznana, s svojim delovanjem navdušujejo občinstvo po celi Sloveniji in tudi v tujini. Glasbeno-meditacijska zasedba, ki s pomočjo glasbe povezuje različne svetove. Vzhod z zahodom, duhovno z materialnim, moderno pop-rock kulturo s starodavnimi mantrami...vse z namenom ponovne povezave s samim seboj in Naravo iz katere izhajamo.

Fantje bodo tokrat poskrbeli za pravo glasbeno meditacijsko uverturo v letošnje poletje, večer pa bodo zaključili s posebno zvočno kopeljo. Taka oblika meditacije ustvari močno energijsko polje, ki nas duhovno hrani in vzbudi naše subtilne energije, kar nam omogoči ostrejše notranje zaznavanje. Učinek meditacije občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju. Zvok, ki ga izkusimo odmeva in vibrira v našem bitju, ter nas podpira in hrani v vsakdanjem utripu življenja.

Beseda mantra izhaja iz staro indijskega jezika Sanskrt. Sestavljena je z dveh delov: »Mana«, kar pomeni um in »Tra«, pomeni orodje ali projekcija. Torej mantra je orodje ali projekcija. Opisujejo jo tudi kot besedo moči, ki ščiti naš um pred lastnimi mislimi, ki skačejo na vse strani in jih s pomočjo mantre usmeri v eno točko, točko namena. Mantra je energija v obliki zvoka. Moč vsake mantre je v njeni vibraciji. Vsaka ima svoj namen. S ponavljanjem in koncentracijo na določeno mantro prikličemo njeno energijo.

Kaj je o zasedbi povedala Deva Premal:

Kako zveni Shamballa:

 

Petje manter, zvočna kopel in kopanje v avri konj. Ta petek v centru Kiron v Radomljah.

Obvezne prijave na info@shamballa.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri