V Ljubljano prihaja učit danska refleksoterapevtka Lone Sorensen

21. 8. 2012
Deli
V Ljubljano prihaja učit danska refleksoterapevtka Lone Sorensen

Lone Sorensen je pomembno ime v svetu refleksoterapije, saj je razvila povsem samosvojo obrazno refleksoterapijo. Po vsem svetu ima že 26 šol – te so najmočnejše na Poljskem, Japonskem in v ZDA, njeno metodo pa uči že 44 licenciranih učiteljev. Zdaj imate priložnost, da postanete eden izmed njih.

Prvi del izobraževanja za bodoče slovenske obrazne refleksoterapevte bo potekal med 15. do 18. septembrom, drugi del pa med 6. do 9. decembrom 2012.

Lone SorensenIzobraževanje za pridobitev mednarodno priznanega certifikata je namenjeno vsakomur: tako profesionalnim terapevtom kot tudi staršem otrok s težavami v razvoju.

Uspeh in učinkovitost obrazne refleksoterapije SorensensistemTM je v sposobnosti, da najde vzrok zdravstvenega neravnovesja in terapevta opremi z znanjem, kako sprožiti proces zdravljenja z uporabo sedmih osnovnih korakov in dodatnih procedur: lobanjske linije in točke, mišično stimulacijo, obrazne nevrološke točke z vidiki barvne in aroma terapije.

Rok za prijave je zadnji dan v avgustu.

Več informacij!

Nekaj spletnih strani, na katerih boste našli več informacij o njeni metodi in dokumentarni film o njenem humanitarnem projektu v Omanu:

Kontakt za prijave:

Nataša Kos Križmančič, 041 764 964, obrazna.refleksoterapija@gmail.com, www.obraznarefleksoterapija.si

Novo na Metroplay: Žiga X Gombač: "Mene tek pomirja, daje mi dodatne zorne kote razmišljanja"