V Slovenijo prihaja Matias De Stefano

V Slovenijo po treh letih ponovno prihaja Matias De Stefano. Vabimo vas, da se udeležite tega izjemnega in edinstvenega dogodka, ki vam bo razkril pomembne informacije o času, v katerem živimo in o spremembah, ki so pred nami.

17. 7. 2017

MATIAS DE STEFANO: PLANETARNA MREŽA – UGLAŠEVANJE ZAVESTI

Datum: sobota, 19.8.2017

Čas: 10h-16h

Lokacija: Radisson Blu Plaza Hotel, BTC Ljubljana, Slovenija

Prispevek: 66 EUR (do 1.8.2017), kasneje 77 EUR

Dodatne informacije:

– 6- urno predavanje, z 30 minutnim vmesnim odmorom

– v angleščini, s slovenskim prevodom

– vaš prispevek bo namenjem podpori Gibanja YOSOY.

Prijave so obvezne! Število mest je omejeno. Ob prijavi na dogodek se strinjate s SPOLOŠNIMI POGOJI.

Prijave in informacije:  mateya@esencavesolja.si

Nekaj tem, o katerih bo govoril Matias na konferenci:

* o spremembah, ki prihajajo in kako se pripraviti, da bomo v sozvočju s planetom.

* informacije o novi Planetarni Mreži

* načini za vstop in aktivacije na vozliščih Mreže in v našem lastnem telesu, s pomočjo starodavnih orodij.

* spoznajte filozofijo, s katero bomo posejali svet

* Evolucijska Ontokracija

* harmoniziranje in aktiviranje sebe in planeta s pomočjo zvoka (kar bomo vsi udeleženi skupaj tudi izvedli).

* Matias bo nekaj časa namenil tudi vašim vprašanjem in odgovorom.


 

      

Matías de Stefano je 29-letnik iz Argentine, katerega poznajo mnogi, ki so raziskovali t.i.  “indigo fenomen”- pojav, ki kaže na novo razumevanje realnosti, katerega si deli na tisoče otrok, mladostnikov in odraslih.

Od svoje rane mladosti je imel dar spominjanja dogodkov in realnosti, ki so se zgodile veliko preden se je rodil. Zaradi tega so se, v njegovih najstniških letih, zanj začeli zanimati številni ljudje, ki so iskali odgovore iz področja duhovnosti in zgodovine in so se nanašali na evolucijo človeštva in vesolja.

Matias je kot najstnik šel skozi več stopenj spominjanja in prejemanja sporočil iz različnh sfer, še posebej iz t.i. Planetarne oz. Kolektivne Zavesti. Tako je prejel številne informacije, ki zaobjemajo vse naše koncepte realnosti.

Leta 2009 je prvič spregovoril za javnost. Kmalu za tem je predstavil delavnico, ki se imenuje ATER TUMTI: Nebesa na Zemlji, namen katere je pomagati ljudem, da bi spet povezali pretrgane niti zgodovine, se spomnili kakšen je izvor in namen človeštva ter naredili nove korake, preko ozaveščanja naše zgodovine. Vse to znanje Matias nosi v sebi, v svojih lastnih spominih iz preteklosti, kar boste lahko tudi sami občutili.

Do leta 2011 si je posnetke njegovih delavnic in predavanj preko spleta ogledalo na tisoče ljudi. Tako je je njegovo sporočilo o Nevtralnosti doseglo veliko držav v Evropi, Avstraliji in vseh treh Amerikah. Proti koncu leta je organiziral Srečanje za Kozmični Spomin, na dan portala 11:11:11 (11. novembra 2011) v mestu Capilla del Monte, v Argentini. Srečanja se je udeležilo več kot 6.000 ljudi iz 23 držav. 

V začetku leta 2012 je začasno prenehal z delavnicami, da bi se popolnoma posvetil nalogi, katera je morala biti dokončana v zadnjem letu 26.000-letnega galaktičnega cikla: odpreti vrata zavesti pred začetkom Nove Dobe,  21. decembra 2012.

V letu 2012 je obiskal 40 držav na vseh 7 kontinentih in potoval po poti Vitalne Energije in Zgodovine Človeštva. Vsakodnevno je prek radia in bloga objavljal svoje lastne izkušnje, doživetja, ugotovitve ter sporočila in dejavnosti za tisoče ljudi, ki so spremljali njegovo potovanje na daljavo. Prek meditacij so ves čas bili povezani v eno samo celoto. To gibanje je poimenoval HARWITUM: Pot od Severa proti Jugu.

Njegovo delo je poskus zrcaljenja celotnega univerzalnega znanja in modrosti na Zemlji, preko družbenih sistemov zavesti. S tem bi se razvoj človeštva dokončno uglasil s kozmično in planetrano evolucijo.

Tako je od leta 2013 naprej, skupaj z njegovo na novo ustanovljeno fundacijo Arsayian, njegov cilj, da bi še naprej širil ta sporočila – tako na javnih kot zasebnih lokacijah, da bi vsi lahko postopoma ozavestili našo realnost in jo tako začeli spreminjati.

        

 Gibanje Harwitum se je, leta 2016, zato da se spomnimo, kdo v resnici smo, ter še naprej ostanemo povezani, preoblikovalo v gibanje YOSOY (slovensko: JAZSEM).

“Smo Mreža posameznikov in združeni bomo aktivirali planetno mišljenje YOSOY za preoblikovanje realnosti.”

Namera Gibanja YOSOY:

– da nas vse poveže,
– nam daje moč, ki nas spomni, kdo smo,
– da se spomnimo naše odgovornosti do sveta, ki ga so-ustvarjamo.

 

Nameravamo spodbuditi spremembo frekvence, energije in materije s planetarnimi dejanji zavedanja.” – Matías De Stefano


VIDEO:

YOSOY The purpose of the trip (Angleško)

Indigo Dijete – Matias De Stefano – Ater Tumti (Hrvaški podnapisi)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri