PREKLICANO: V Slovenijo prihajata Dr. Mel Gill in Ana Bučević, ki bosta z nami delila Meta skrivnost

Dogodek z dr. Mel Gillom in Ano Bučević v Ljubljani se zaradi objektivnih razlogov prestavlja. Vsi, ki so že kupili vstopnice, bodo deležni posebne ugodnosti, ko bo znan nov datum gostovanja. V predvidenem terminu 5. in 6. oktobra pa se lahko udeležite seminarja THE UNIQUE YOU.

16. 9. 2019 | Promocijsko sporočilo

Dr. Mel Gill in Ana Bučević nas bosta naučila, kako izboljšati naše življenje na različnih področjih, kot so zdravje, denar, bogastvo, sreča, medsebojni odnosi.

Do čudovitega življenja z Manifestacijsko miselnostjo

Neizpolnjene želje in hrepenenja nas spremljajo vse življenje. Želimo si, da bi postale resnične, a ne vemo, kako jih uresničiti.

MANIFESTACIJSKA MISELNOST (manifestation mindset) je skupek posebnih ukrepov in pravilnega razmišljanja, s pomočjo katerega lahko pridemo tja, kjer si želimo biti, in si uresničimo želje. In to je tisto, kar predstavlja META skrivnost.

ZAKON PRIVLAČNOSTI, ki ga že zelo dobro poznamo, vsebuje šest univerzalnih zakonov. Obvladanje teh nam lahko prineše vse, kar si želimo!

The Meta Secret World Tour dogodek bo v Ljubljani 5. in 6. oktobra, na katerem nas bosta Dr. Mel Gill in Ana Bučević z bogatim programom popeljala skozi Meta skrivnost.

Vstopnice za dogodek so na voljo izključno prek e-pošte: metasecretseminar@gmail.com! Do 23. septembra jih lahko dobite po posebni ceni 120 €.

Promocijsko mesto si s prijavo in plačilom zagotovite čim prej.

Knjiga META SKRIVNOSTI
Je najbolj prodajano delo dr. Mela Gilla in je nadaljevaje knjige Skrivnost. Na podlagi knjige je posnet tudi film.

DR. MEL GILL je avtoriteta na področju psihologije, vodenja, komunikacije. Več kot 30 let je bil svetovalec različnim vladnim in nevladnim voditeljem in je eden najbolj iskanih motivacijskih govornikov na svetu. Je tudi ustanovitelj www.DrMelGillFoundation.com z obsežnimi humanitarnimi cilji in posebnimi projekti, ki spreminjajo svet.
ANA BUČEVIĆ je znana hrvaška motivatorka in avtorica več knjižnih uspešnic, njen YouTube kanal Safari duha pa ima več kot sto milijonov ogledov. Njena misija sta dvigovanje zavesti o delovanju zakona privlačnosti na življenje posameznika in opominjanje ljudi, da so sami ustvarjalci lastnega življenja.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri