V srcu celjenja

Informativni dan na Akademiji za zdravilstvo v sredo 18. junija, ob 18. uri, Stegne 21, Ljubljana.

16. 6. 2014

Najbrž je vsak že doživel, kako izpolnjujoče je, ko je sogovornik celoten prisoten v komunikaciji z nami.  Ne z mislimi drugje ali v naglici, temveč z nedeljeno pozornostjo in s srcem. Tu in sedaj, z nami. Takrat se med nama lahko zares zgodi srečanje in takrat bogatimo drug drugega s svojo prisotnostjo, energijo, srčnostjo. Še zlasti so za takšno prisotnost senzbilini otroci – morda se spominjate svojih otroških izkušenj, ko so vaši starši bili povsem za vas in z vami – ali pa ko niso, karkoli že ste skupaj počenjali.

Takšno posebno občutljivost imajo tudi oboleli. Zato je v srcu zdravljenja vedno odnos – medčloveški odnos – zaupanja, spoštovanja, razumevanja, sočutja. In zato zdravilsko delo vedno vključuje tako strokovno (zdravilsko) znanje kot praktične izkušnje ter osebni razvoj – delo na sebi. Razumeti zdravljenca – njegove potrebe, čustva, stiske in hrepenenja – vedno predpostavlja poznati in razumeti sebe.

Na takšno skupno potovanje vas vabimo na Akademiji za zdravilstvo. Študij na Akademiji za zdravilstvo vam bo omogočil samostojno zdravilsko delo na izbrani zdravilski smeri. In vas obogatil tudi srčno.

Vabimo vas, da se nam pridružite na tej posebni in navdihujoči poti služenja sočloveku in življenju!

Vesna Periček Krapež vodja Akademije za zdravilstvo

V študijskem letu 2014/15 na Akademiji za zdravilstvo vpisujemo v tri programe:

  • INFOPATIJA

Več na : www.zdravilska-akademija.si

  • AJURVEDA

  • TRADICIONALNO KITAJSKO ZDRAVILSTVO.

Vabimo vas na informativni dan, na katerem boste izvedeli, kar vas zanima o programu, urniku, predavateljih, šolnini: v sredo 18. junija, ob 18. uri, Stegne 21.

Po uspešno opravljenih zaključnih izpitih udeleženec prejme certifikat o usposobljenosti za samostojno zdravilsko delo po izbrani zdravilski metodi.

Izvajalci so izkušeni zdravilci, profesorji, zdravniki.

Celoten program traja 2 leti.

Možna bo tudi udeležba samo na posameznih seminarjih.

Pričetek programa bo 26. septembra 2014.

Srečni smo in hvaležni, da lahko znanje in izkušnje, ki jih imamo, delimo naprej, in se veselimo novega študijskega leta, v katerem na skupno pot vabimo tudi vas.

Akademija za zdravilstvo je predstavljena na www.zdravilska-akademija.si.

Za več informacij lahko pišete na e-naslov info@zdravilska-akademija.si ali pokličete 01-513-11-46 ali 051-377-388 ali nas spremljate na Facebooku.