Vabilo na 12 edinstvenih on-line srečanj "Za podporo v času sprememb"

Ko odvržemo identiteto, ki nas definira, osvobodimo neomejene potenciale in super moč ustvarjanja. Postanemo puščica, ki bo zadela center, kamorkoli jo usmerimo. Mi smo ta sprememba, ki spreminja vse v življenju in ga premika naprej.

Vabilo na 12 edinstvenih on-line srečanj "Za podporo v času sprememb" (foto: shutterstock) shutterstock
28. 12. 2022

Odvrzite identiteto in postanite sprememba, ki jo želite videti v 2023.

V magičnem času praznikov razmišljamo in si zastavljamo nove cilje, ki jih želimo uresničiti v letu, ki je pred nami. Vse fino in prav. A kaj, ko to pomeni, da se bo nekaj moralo spremeniti. Sprememb pa ne maramo kaj dosti, kaj ne? Tudi takrat, ko se strinjamo, da so vse spremembe, spremembe na bolje, ne razumemo njihove narave in ne vidimo izboljšanja. To je trenutek preboja v katerem preprosto zaupamo, sledimo toku sprememb in pravi smeri za nas. 

Kvantna fizika kaže, da opazovalec vpliva na vse, kar opazuje. Torej, ni objektivne resnice, temveč le subjektivna, ker vsak vidi drugače. S tem, kar vidi, tudi ustvarja. Opazovalec vpliva na vse, kar opazuje. Pomeni, da resnice ne odkrivamo, temveč jo ustvarjamo. Neale D. Walsch v knjigi Ko se vse spremeni, spremeni vse, pravi, da takrat, ko se nam v življenju začne vse spreminjati, najboljše spremeniti vse (misli, čustva, navade, identiteto).

Ko odvržemo identiteto, ki nas definira, osvobodimo neomejene potenciale in super moč ustvarjanja. Postanemo puščica, ki bo zadela center, kamorkoli jo usmerimo. Mi smo ta sprememba, ki spreminja vse v življenju in ga premika naprej. Če se želimo dobro počutiti v svoji spreminjajoči si prihodnosti, je dobro spremeniti perspektivo in način, kako doživljamo spremembe.

Moč perspektive

Vsaka sprememba je dobrodošla, če spremenimo perspektivo, saj se zavedamo, da se vse spreminja nam v prid. Zasuk perspektive odpira oči glede neomejenih potencialov, ki so nam na voljo v vsakem trenutku in v vsaki postavitvi. Nismo žrtve sprememb. Spremembe se zgodijo, ker tako sami želimo.

Za podporo v času sprememb, ko se vse spreminja in mi spreminjamo vse, se bo v letu 2023 zgodilo 12 edinstvenih on-line srečanj, vsak mesec eno, v odprti FB skupini Navdihni me - čas je za dobre zgodbe.

Mirela iz IzBrano z Mirelo (Agencija za odnose z javnostmi in promocijo) in Natalie Cvikl Postružnik iz Insights – družba za odkrivanje in razvoj potencialov bosta držali prostor vsem, ki si želijo z modrostmi in uvidi uresničiti svoje najbolj drzne sanje v najboljšem letu doslej.

 

Vabimo vas na prvo on-line srečanje, ki bo v četrtek, 5. januarja 2023, ob 18. uri v odprti FB skupini Navdihni me - čas je za dobre zgodbe.

 

Pripravila: Mirela Smajić, IzBrano z Mirelo