Vabilo na brezplačno predavanje: Sade sati - čas za življenjske prioritete

Predavanje bo na zoomu. Toplo vabljeni.

Vabilo na brezplačno predavanje: Sade sati - čas za življenjske prioritete (foto: pexels) pexels
4. 5. 2021 | Promocijsko sporočilo

Sade sati je sedem in pol let dolgo obdobje, ki ga vsi doživljamo nekajkrat v življenju, znotraj tridesetletnega cikla. Marsikdo ga pričakuje s strahom, zaradi težav, ki jih takrat lahko doživimo na najpomembnejših področjih življenja, kot so zdravje, odnosi, posel ali finance. Vendar je strah pred njim odveč. Težav nam ne ustvarja obdobje samo po sebi. Doživimo jih, če v razmerah povečanega pritiska obveznosti in odgovornosti napačno ravnamo, največkrat nehote in nevedoč. Ko enkrat razumemo lastne občutke in poznamo univerzalne zakonitosti življenja, se lahko težavam Sade satija uspešno in pravočasno ognemo. Več o naravi Sade satija, kako ga prepoznati in kako ga uspešno živeti, bom povedala na brezplačnem predavanju Sade sati: Čas za življenjske prioritete, ki bo v četrtek, 13. maja, ob 19. uri. Potekal bo na zoomu. Toplo vabljeni k prijavi. Vsem udeležencem srečanja, ki boste ob prijavi sporočili tudi svoje rojstne podatke, bomo v dneh po srečanju brezplačno posredovali izračun vašega naslednjega Sade sati obdobja.

Podatki o Sade satiju so samo majhen delček dragocenih informacij, ki so nam z Djotišem na voljo o vseh obdobjih tekom našega življenja.

Ker vem, koliko lažje in uspešnejše je lahko življenje, če se lahko naslonimo na pravo znanje, vam bom na predavanju z veseljem povedala tudi kaj več o vsestranski koristnosti študija Djotiša in neopsihologije IzaQ. Za prvi vtis pa vam študij predstavljam v nadaljevanju.

ŠTUDIJ DJOTIŠA IN NEOPSIHOLOGIJE IZAQ

Zakaj je študij Djotiša in neopsihologije IzaQ tako edinstven?

Kombinacija Djotiša in neopsihologije IzaQ sta preverjen recept za polno in uspešno življenje. Z njima dobimo edinstvene informacije o naravi devetih temeljnih obdobjih našega življenja in zanesljive napotke, kako imamo lahko od vsakega čim več. Gre za celovito univerzalno znanje o življenju, ki temelji na treh ključnih spoznanjih. Prvič, da je življenje večen, vzročno-posledični proces, ki se ne odvija naključno, ampak po svojih zakonitostih, zato so njegovi učinki predvidljivi in obvladljivi. Drugič, da naša sreča ni odvisna niti od zunanjih okoliščin niti od drugih ljudi, temveč od tega, kako nanje gledamo. Dosti bolj kot kaj se nam dogaja, je pomembno, kakšen pomen bomo dogajanju dali.   In tretjič, da se vse v življenju odvija v predvidljivih, po naravi različnih ciklih. Njihovo obdobje in naravo nam razkriva Djotiš.

Djotiš je vedska astrologija in univerzalni koledar časa. Daje nam informacijo o naravi bodočih obdobij, tako tistih, ki se nanašajo na naše osebno življenje, kot globalnih, ki vplivajo na celotno družbo. Zgodovina se nikoli ne ponavlja, se pa v predvidljivem zaporedju ponavljajo cikli, ki so si po svoji naravi podobni. Z Djotišem dobimo koledar, ki nam pokaže, katera obdobja so si po svoji naravi sorodna. Iz dogajanja v preteklem obdobju lahko sklepamo, kaj lahko pričakujemo v bodočem in to upoštevamo pri svojih načrtih. Ko se nam, denimo, v naših krajih na koledarju bliža november, vemo, da je zima pred vrati. Nobena zima ni popolnoma enaka prejšnjim, pa vendar lahko, zahvaljujoč preteklim, predvidevamo, kakšno vreme nas čaka. Da je pred vrati zima, vemo tudi brez koledarja, saj nam njen prihod vsako leto najavljajo spremembe vremena in dogajanja v naravi.   Toda na naše življenje imajo vpliv tudi dosti daljši cikli, takšni, ki se od rojstva do smrti nekajkrat ponovijo, se zgodijo le enkrat in takšni, ki trajajo stoletja ali tisočletja in je naše življenje znotraj njih le kratek utrinek. Njihovih ritmov brez astrološkega koledarja ne bi poznali. V vedskem astrološkem koledarju se obdobja določajo s planetarnimi cikli, poznavanje njihove narave  pa temelji na razumevanju psiholoških motivov, ki se v podobnih ciklih ponavljajo. O tem uči neopsihologija IzaQ.

Z Djotišem dobimo zelo zanesljivo časovnico, ki nam za celotno življenje pokaže, kdaj bo neko področje posebej izpostavljeno, kaj nam bo takrat največ pomenilo in kako bi se zaradi svojih izhodiščnih značajskih potez ob tem lahko počutili. Ko z Djotišem spoznamo naravo obdobja, ki prihaja v naše življenje, ko vemo, kdaj bo nastopilo in za kako dolgo ter ko lahko s pomočjo neopsihologije IzaQ kadarkoli zavestno spremenimo svoja stara prepričanja in utečene odzive, se lahko na vsako prihajajoče obdobje ustrezno pripravimo in ne glede na naravo obdobja uspešno krmarimo skozi življenje. Naredite nekaj dobrega zase in se vpišite na študij.

Kombinacija Djotiša in neopsihologije IzaQ povečuje možnost svobodne izbire

Življenje ima v vsakem trenutku neko smer, ki jo je z Djotišem možno predvideti. Kam nas vodi, je odvisno od vsega, kar smo doslej počeli. Tistega, kar se je že zgodilo, ne moremo več spremeniti, lahko pa pomembno vplivamo na prihodnost. Neopsihologija IzaQ uči, da je naša prihodnost neposredno odvisna od tega, kako se bomo odzvali v položaju, v katerem smo, in kakšen pomen bomo pripisali situaciji, ki jo doživljamo. Naš zdajšnji odziv bo pomembno oblikoval našo prihodnost. Res je, da so stvari, ki so z rojstvom že določene in jih za nazaj ne moremo več spremeniti. Določeno je, katero področje življenja bo aktivno v posameznem obdobju in kako bomo v izhodišču nanj naravnani. Medtem ko področja in obdobja ne moremo spreminjati, svojo naravnanost lahko. Naravnanost je tisto, kar pri različnih ljudeh ustvarja zelo različne izkušnje, kljub temu, da preživljajo podobne situacije. Kakšna bo naša izkušnja neke situacije, bo vedno stvar tega, kako bomo na dogajanje gledali. Če poskrbimo, da bo naša miselna naravnanost pozitivna, s tem poskrbimo, da bo za nas pozitivna tudi izkušnja naše situacije. Izkušnje so edino, kar zares šteje v življenju. S poznavanjem Djotiša in neopsihologije IzaQ razumemo, zakaj življenje ni niti pravično niti krivično, pač pa je nepristransko in predvidljivo.

Vljudno vabljeni, da se pridružite naši novi, že 18. generaciji študentov!

Študij je organiziran v štirih modulih in traja dve leti. S predavanji bomo začeli v septembru.

Šolnina za posamezni modul je 795€. Cena zajema zvočne posnetke predavanj, strokovno literaturo, sobotna predavanja v živo in tedenske vaje v živo ali preko Zoom-a. Vse module je možno odplačevati obročno. Študentje, ki končajo dveletni program in uspešno opravijo zaključni izpit, pridobijo Diplomo Inštituta IzaQ za študij Djotiša in neopsihologije IzaQ.

Komu je šola Djotiša in neopsihologije IzaQ namenjena?

Vsem, ki želite imeti nadzor in izbiro v življenju. Študij je tudi izjemna poklicna priložnost za vse, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma si to želite početi. Nenazadnje pa je poznavanje Djotiša in neopsihologije IzaQ velika konkurenčna prednost za vse, ki ste v podjetjih in različnih institucijah zadolženi za delo s človeškimi viri.

100% garancija zadovoljstva!

Program šole smo pripravili z veliko ljubezni in spoštovanja, tako do znanja, ki ga želimo prenašati, kot do vas, ki ste pripravljeni investirati svoj čas in denar, da bi lahko bili tudi sami nosilci tega znanja. V svoje delo trdno verjamemo. Hkrati pa razumemo, da se kljub dobri volji in poštenim namenom na obeh straneh, lahko zgodi, da morda študija ne bi mogli ali želeli nadaljevati. Ocenjujemo, da boste po prvem mesecu študija lažje dokončno vedeli, ali ste se pravilno odločili. Če bi si morda premislili, lahko to v okviru prvega meseca študija storite popolnoma brez stroškov za vas. Vplačani znesek vam bomo brez vprašanj vrnili. Če pa bi študij želeli prekiniti kadarkoli kasneje, pa boste poravnali le sorazmerni del šolnine,  glede na predavanja, ki ste jih prejeli. Razliko za neizkoriščeni del pa vam bomo vrnili.

S poznavanjem Djotiša in neopsihologije IzaQ nikomur ni treba živeti na slepo!

Zakaj bi pustili, da vas vodi preteklost, če si lahko vsak dan sproti ustvarjate drugačno prihodnost. Vse, kar potrebujete, je pravo znanje. Toplo vabljeni k vpisu v študij Djotiša in neopsihologije IzaQ!

Mateja Kunc, diplomirana ekonomistka, predavateljica v šoli Djotiša in neopsihologije Izaq, ustanoviteljica neopsihologije IzaQ ter osebna in poslovna svetovalka

051/422-444; mateja.kunc@izaq.si, www.izaq.si