Vabilo na brezplačno predstavitveno delavnico metode Holobody z Nano Milčinski

In hkrati vabilo na osemtedensko spletno delavnico, po metodi Holobody, kjer se boste naučili kako do več energije, boljše kondicije, boljšega spanja in predvsem več notranjega miru, globokih vezi z ljudmi, povezanostjo z naravo in višjega življenjskega smisla na način, da jih boste tudi dosegli ter utrdili zavedanje o tem, kako se lahko počutite še boljše. 

Vabilo na brezplačno predstavitveno delavnico metode Holobody z Nano Milčinski (foto: shutterstock) shutterstock
25. 9. 2022
HoloBody je Coaching metoda, ki predlaga smernice za zdravje, in vam pomaga najti tiste, ki so prave prav za vas in za vaše telo, ter vam pomaga doseči življenjski stil, ki si ga želite, pri tem pa podpira vaš ritem in vašo pripravljenost na hitrost spremembe. Ni samo sistem fitnesa in prehranjevanja, ki včasih dela proti telesu in ne z njim. Je način s katerim se naučite poslušati sebe in kako lahko dosežete spremembe, ki so trajne in pri tem nimate občutka, da je bilo pretežko. Na dvomesečni Holobody delavnici se bomo naučili osnovne HOLOBODY metode in zastavili individualne cilje na področju prehrane, gibanja, spanja, notranjega miru, globokih vezi z ljudmi, povezanostjo z naravo in višjega življenjskega smisla na način, da jih bomo tudi dosegli ter utrdili zavedanje o tem, kako se lahko počutimo še boljše.
 
Vabilo na NA PREDSTAVITEV METODE HOLOBODY v torek, 27. septembra ob 19:30, kjer boste spoznali PRVIH 5 KORAKOV do CELOSTNEGA ZDRAVJA.
Predstavitev bo potekala preko ZOOMA. Če si želite spremembe v vašem življenju in vas metoda pokliče se prijavite tukaj: https://nanocka.typeform.com/to/nv9pDoWc  ali info@nanamilcinski.si.
Ob prijavi prejmeš tudi link do delavnice EMPOWERED EMPATH, spiritualne aktivatorke in šamanke Daniele Lasinger. Njeno predavanje bo v angleščini, 30.9. ob 19h.