Vabljeni na 3-dnevni tečaj vastuja

V vsakem prostoru vladajo določene naravne zakonitosti, ki – četudi jih ne poznamo – bistveno vplivajo na naše počutje in dejavnosti, ki jih opravljamo tam. Kako izkoristiti in uporabiti izjemno moč prostora za podporo našemu življenju?

1. 11. 2013

Hiša, ki jo ustvarimo, prostor, ki ga opremimo ali vrt, ki ga uredimo – je vesolje v malem z vsemi zakonitostmi, ki v njem vladajo in kot tak nam lahko pomaga uravnovesiti različna področja našega življenja: zdravje, odnose, ustvarjalnost, denar, ljubezen...

Za pravo ravnovesje Vastu upošteva pravilno orientacijo, strani neba in naravne zakonitosti.

Vastu ne posega v estetski okus posameznika, prav tako njegov namen ni dekoriranje stanovanja – čeprav je tudi pri tem lahko v veliko pomoč.

Vastu poseže v globljo strukturo in naravne vzorce, znotraj katerih se ustvarjajo usklajeni odnosi in življenjska energija. Upošteva kulturne, geografske, klimatske značilnosti ter okolje v katerem živimo.

Prav tako vedno upošteva in spoštuje osebne želje in potrebe ljudi. In njihove značilnosti, saj vsi smo enkratni, posebni, drugačni. Njegova uporaba sega od postavitve enega samega vrča z vodo ali rože na pravilno mesto v stanovanju do pomoči pri načrtovanju in izgradnji večje hiše ali večjega objekta.

Upošteva pa okolico in naše lastne značilnosti. In upošteva 5 naravnih elementov iz katerih smo narejeni tako mi, kot vse okoli nas.

O vsem tem boste lahko spoznali na 3-dnevnem tečaju:

  • Kdaj?


Trije torki:
5. 11., 12. 11. in 19. 11. 2013 med 18. in 21. uro.

  • Kje?


VIT-al studio, Cesta na ključ 60, Ljubljana Vič

Prvi dan tečaja - 5. 11. 2013

Boste spoznavali teoretično podlago in splošno uporabne praktične napotke za vzpostavitev ravnovesja v hiši, vrtu, poslovnih prostorih.

Drugi in tretji dan tečaja - 12. 11. in 19. 11. 2013

Pa boste delali na lastnih tlorisih, hišah ali prostorih, ki jih želite urediti in izboljšati.

Dotaknili se boste vseh področij, ki jih v življenju želite podpreti, spremeniti in izboljšati ter si pogledali, kaj vsak posameznik lahko naredi za spremembo v njegovem bivalnem okolju.

Računali in spoznali boste osebne točke, ki jih ima vsak posameznik 8 in so povezane z zdravjem, obiljem, partnerstvom, življenjsko nalogo na poklicu.

Vse to boste začinili in povezali z djotišem – vedsko astrologijo in znanjem o naravnih ritmih ter ayurvedo – vedsko medicino.

Cena tečaja: 120 EUR (možno plačilo v dveh obrokih)

Cena vključuje:

  • tečaj in gradivo na tečaju
  • individualni posvet
  • Šri jantro 30x30cm


Prijave in informacije na telefon 031 509 130 ali na mail tina.pipan@eroja.si