Vabljeni na AEQ PROGRAME

19. 9. 2022
Deli
Vabljeni na AEQ PROGRAME (foto: profimedia)
profimedia

AEQ spletni programi so namenjeni vsem, ki bi radi uredili stanje kronične napetosti, neobčutenja sebe in nerazumevanja razlogov za neželjeno počutje. Poglejte si, kateri programi so na voljo. 

AEQ je metoda, ki nam preko višjega zavedanja telesa pomaga bolj resnično občutiti sebe in tako pravilneje zadovoljevati svoje potrebe. Nudi nam znanje potrebno za razumevanje neprijetnosti, ki jih občutimo, ko povečujemo stik s sabo in nam tako omogoča, da se ne ustrašimo lastne resničnosti, shranjene v telesu in podzavesti.
 
Aleš Ernst je učitelj AEQ metode 5. stopnje in vsakodnevno dela z različnimi strankami, ki se nanj obračajo zaradi različnih težav v zvezi z gibanjem in gibalnimi vzorci. Je tudi avtor knjige ″Z lahkotnimi gibi iz kroničnih bolečin″.

Učenje AEQ metode, in AEQ vaj, vam bo občutno spremenilo življenje, in to brez običajnih protibolečinskih zdravil; povzročilo bo veliko pozitivnih sprememb v vašem življenju. Naučili se boste, kako prekvalificirati vaše možgane in telo, da opravijo senzorno-motorično amnezijo, senzorno-motorično odtujitev, odpravljajo vzroke za kronično bolečino in spremenijo vaše gibalne in vedenjske vzorce.
 
AEQ spletni programi so namenjeni vsem, ki bi radi z AEQ metodo uredili stanje kronične napetosti, neobčutenja sebe in nerazumevanja razlogov za neželjeno počutje. Vpliv senzorno-motorične amnezije na življenje je zelo močno in nas lahko spravi v obupen položaj, čeprav tega nočemo niti ne razumemo zakaj smo tako. 

"Tridesetdnevni program, v katerem udeležence vsakodnevno učim AEQ metodo in vodim AEQ vaje, je zasnovan in sestavljen tako, da lahko na najbolj primeren način z majhnimi koraki začnemo razumevati senzorno-motorne procese, ki določajo naše gibanje, vedenje in življenje. Za tistega, ki trpi zaradi posledic senzorno-motorne amnezije, je to znanje nujno, da bi lahko usmeril dovolj pozornosti v izboljšanje interocepcije ter iz podzavesti pritegnil več občutkov iz mišic v zavest. Sprememba teh odnosov znotraj senzorno-motorne zanke globoko spremeni način razmišljanja, odzivanja in izražanja, saj se lahko bolj zavemo vpliva podzavesti na naše vedenje in tako lažje vplivamo na vzorce, ki nam ne koristijo več ali pa nam celo škodujejo. Program ustvari varno okolje, v katerem si zavest upa bolj jasno začutiti resnično stanje v telesu in se tako zmanjša potreba po senzorno-motorni amneziji, s katero si prikrivamo preteklost, " je zapisal Aleš Ernst na svoji spletni strani aeq.si. 

OKTOBER 2022
 
DVIG ČUSTVENE ZRELOSTI Z AEQ METODO

15 OKT - 19 NOV

Program je namenjen vsem, ki imajo kronična stanja, ki so posledica nezmožnosti, da z izražanjem in vplivom čustev urejujejo odnose in znajo primerno spreminjati področja življenja, kjer niso učinkoviti. Po AEQ metodi so kronična stanja posledica kronične nemoči prepoznavanja dejanskega stanja in oblikovanja ter uporabe primernih rešitev zanje.

Čustvena zrelost določa, s čim se lahko soočimo in kaj lahko spremenimo brez da potlačimo ali izkrivimo občutke, ki nam niso pogodu ter tako ustvarimo iluzijo na katero nas telo opozarja z kronično bolečino. Dvig čustvene zrelosti je najpomembnejši ravno v takšnih stanjih, saj rezultati kažejo, da ne zmoremo nadzorovati kompleksnost življenja in tako počasi uničujemo sebe in druge. Vedemo se kot voznik, ki hitrosti in načina vožnje ne prilagodi razmeram na cesti in hkrati nima dovolj vpliva na svojo življensko pot (cesto). ...

NOVEMBER 2022
 
PROGRAM ZA IZBOLJŠANJE PARTNERSKE ZVEZE PO AEQ METODI

26 NOV - 30 DEC

Program je namenjen vsem, ki imajo težave v partnerskem razmerju, so dlje časa samski, ali pa ne morejo ustvariti stabilne povezave z nasprotnim spolom. Priporočam ga žrtvam čustvenega incesta in tistim, ki so otroštvo preživeli v okolju nezaupanja in prepirov med staršema, ali pa so zaradi ločitve staršev živeli v enostarševski družini. Program je namenjen večanju zavedanja pomena in sposobnosti odgovornega vedenja moškega in višanja sposobnosti ženskega zaupanja v moškega, kar je osnova za delujoč partnerski odnos. Dober ali vsaj boljši partnerski odnos je najpomembnejša podlaga za primeren razvoj otroka, saj močno vpliva na spočetje in potek nosečnosti, saj je neprimeren odnos vzrok za kronično napetost v ženski, kar pa negativno vpliva na njeno materinsko vlogo. ...

JANUAR 2023 

PROGRAM ZA ŠPORTNIKE IN VRHUNSKE ŠPORTNIKE; KAKO ZMANJŠATI NEGATIVEN VPLIV PODZAVESTI NA ŠPORTNE IN POSLOVNE REZULTATE

07 JAN - 18 MAR

Pravila, povezave in logiko delovanja telesa, živčnega sistema, podzavesti in zavesti, ki jih bom učil na programu določajo rezultate naših dejanj tako v športu kot poslu ali katerem koli drugem področju, ko želimo doseči najvišjo mogočo raven rezultata. Zato ta program ni priporočljiv le za športnike, temveč tudi za poslovneže in vse tiste, ki želijo na pravilen način doseči vrhunsko raven in ob tem, ne plačati visoko ceno na drugih področjih življenja in v kroničnih telesnih stanjih....

MAREC 2023
 
AEQ PROGRAM ZA STARŠE OTROK Z KRONIČNIMI ALI PONAVLJAJOČIMI STANJI

25 MAR - 29 APR

Otrok se pogosto in dlje časa ne obnaša "prav", je preveč ali premalo aktiven, ima neprimeren odnos do sebe, sorojencev ali vrstnikov. Z njim ne najdete skupnega jezika in čutite, da je njegovo vedenje posledica vašega vedenja in odnosa s partnerjem. Kronična dihalna obolenja, težave s spanjem, močenjem postelje, govorne težave, težave z učenjem gibanja ali v šoli. Nenavadni spalni vzorci dojenčka, njegova hipertoničnost in hipotoničnost težave z dojenjem, pogoste vročine, bronhitis, prehlad, vnetja ušes in oči, otroška bolezen, atopijski dermatitis, prehranske alergije, revmatske bolezni, debelost, motnje prehrane in motnje pozornosti.

Program je namenjen tudi tistim, ki otrok še nimajo, a so sami v otroštvu živeli v toksičnem okolju in imeli zgoraj našeta kronična stanja, saj je njihova podzavest polna spečih vzorcev, ki jih rojstvo otroka in dodelitev vloge starše aktivira in vodi v poustvarjanje podobno toksičnega okolja ter s tem ohranitev tradicije, čeprav si tega zavestno nikakor ne želijo. ...

MAJ 2023
 
KAKO PREPREČITI IZGORELOST IN KRONIČNO UTRUJENOST Z AEQ METODO

06 MAJ - 10 JUN

Program je namenjen vsem, ki se ne zmorete ali ne smete sprostiti. Od programa bodo imeli korist tisti, ki so pogosto utrujeni, cinični, ne znajo določiti, kdaj je dovolj ali so odvisni od pretiravanja tako pri delu kot v športu. Če imate občutek, da ste od dela ali športa odvisni, ker lahko le dovolj utrujeni prenašate določeno okolje in odnose v njem, se boste na programu učili, zakaj je tako. Če opažate, da se ne morete sprostiti brez zunanje pomoči ali pa da se vam sproščeno stanje upira ali vas spravi v slabo počutje, boste v programu našli odgovore in orodja, kako to spremeniti na bolje....

VSE INFORMACIJE O AEQ METODI IN PROGRAMIH NAJDETE NA aeq.si/delavnice/

Poglejte si tudi Sensa podkaste z Alešem Ernstom: 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja